Шеф Петров се заяде грозно с пловдивчанката Силвена Роу

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
11:08 / 20.11.2019
4417
Известният кулинар с пиперлив език Борис Петров за втори път се заяде с колежката си Силвена Роу. Преди броени дни пловдивчанката обяви, че според изследвания, направени в американска клиника, биологичната й възраст е 36 от реалните й 52 години. Според Роу това е така, тъй като консумира изключително подбрана храна, която се грижи за психическото и физическото й състояние.

По-рано Силвена Роу постави акцент върху една любопитна тема - биохакинг — разбирано като "хакване" на нашата физиология, термин, навлязъл през изминалата година.

"Биохакинг не е връщанe на километража у Горубляне! Ботоксхакинг е! Извинявам се, но ако госпожата е на 36 години, аз сьм на 24 години, а Мая Манолова ще тръгва пьрви клас... Не е лошо да прочетем "Теория на стареенето"на Иля Мечников", написа Борис, като по този начин отново провокира противоречиви коментари в мрежата.

Според готвача, когото мнозина познават от риалити формата "ВИП Брадър", няма как организмът на Роу да е с 16 години надолу в сравнение с реалната й възраст — 52 години. Припомняме, че Петров пръв започна войната с готвачката, сравнявайки я с древноегипетска мумия и публикувайки комичен колаж в официалния си профил във Фейсбук.

"Биохакинг е нова дума, която влезе в английския речник през 2018 година. Става дума за хакване на нашата физиология, нещо, на което съм изключителен привърженик. За мен важното е едно — искам възрастта ми да расте, но биологичната ми да намалява. Всяка година пращам клетки от плазма, клетки, урина и т.н. в една клиника в Америка, тя показва, че биологичната ми възраст е 36 години. Всъщност това е практика, която създава възможност да се самоусъвършенстваш от биологична гледна точка.

Нито за една секунда аз не отричам докторите и медицината. На моята възраст аз искам енергия повече от тази, която съм притежавала на З0. На 36 бях стресирана, а животът ме биеше с тояга, бях агресивна", казва в ефир Силвена, която подчертава, че сега е в далеч no-добра форма, отколкото когато е била на тридесет години, пише Телеграф.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).