Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Шофьорка с грубо нарушение сътвори див екшън! Обижда, заплашва, блъска!
Автор: Екип Varna24.bg 15:26 / 23.06.2017Коментари (0)3285
Истински екшън се е разиграл днес в центъра на Пловдив, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Ето и разказа на единия от участниците в него:

"Карам си зад "Четвъртък пазара" в еднопосочната отсечка преди бензиностанцията и едновременно влизаме в улицата от двете страни, като за мен е еднопосочна, а за другия водач е срещу движението. Стигаме средата и отдясно има място да се разминем, обаче тъй като съм на еднопосочна улица, казвам на водачката тя да ходи в дупката... Аз няма да правя път на някой джигит, дето е решил да кара срещу движението. Жената, не знаейки, че е в нарушение, започва да ми ръкомаха и да ме пита какво искам.

Обясних й, че улицата е еднопосочна и посоката на движение е тази, в която съм аз. Тя ми направи малко място все пак да се мушна в дупката отново, но аз нямах намерение да маневрирам заради поредния джигит. Дадох напред и съвсем леко й подпрях колата. Тогава тя слезе и започна да вика "Оле, този ме блъсна!" В това време отзад дойде някакъв тип, дето вика "Защо обиждаш и блъскаш жена ми?" и ми бута вратата, понеже бях отворил леко да ме чуе, като й говоря.

Казвам му "Ако обичаш, не ме докосвай - нито мен, нито колата ми", молейки го най-учтиво, а тази тръгна да дава назад към бензиностанцията. И така измисли маневрата, че като даваше назад и се лепна в стълба, ама стабилно, слезе от колата и полудя... Крещи "Идиот, ти нямаш култура, възпитание, ей за това е хаос в тоя град.... ще викам полиция" Отговорих й "Викай полиция, само да си изместя колата да не запушваме движението" и тоя тариката стои пред мен.

Казвам му "Дръпни се, няма да бягам, само ще направя място на колите да минават", тъй като инцидентът беше на 20 метра, аз в стълба не съм я бутал и в това време слушам тая да казва на 112: "Ето, даже ме заплашва, иска да бяга, удари ми колата и ме бутна, какъв мъж си, нямаш ли си работа, от такива като теб тоя град е така зле". Казмам й "Ей, шматка, какъв мъж съм не е твоя работа и дали си имам работа също не е твоя работа". 

Тогава удари тавана на колата 2 пъти. Казах й "Ела да ти покажа знака, след като не знаеш къде да гледаш". И тоя в това време се прави на мъж и ме бута ... полудях... Викам им "Ако още един път някой от вас двамата ми докосне колата или мен, ще си имате големи проблеми". Буквално откачих! И започнахме да чакаме полицията уж... Тази жена си мислеше, че е в правото си, а дори и като тръгваше, все още го мислеше. В крайна сметка полиция не дойде и тези си тръгнаха. На момчето единствено му се извиних, ако съм го обидил нещо и той поне разбра, че съм пич, а и той се оказа такъв...

Но интересното беше, че шофьорката, която не знае какво са знаци, обиждаше и хулеше, а тя не знаеш колко зле беше. Зле е работата... ама няма как... ако искаш да си тук, трябва да живееш със селяците и да се сблъскваш ежедневно  с тях и манталитета им. Институциите няма да помогнат при такъв конфликт".

Plovdiv24.bg е готов да даде трибуна и на другата страна, ако има желание от нейна страна!



Още по темата: общо новини по темата: 30
25.10.2023 »
24.10.2023 »
24.10.2023 »
26.06.2023 »
20.02.2023 »
20.02.2023 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (411) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (566) 19%
Пълна трагедия (1588) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: