Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Шокираща версия за последните минути живот на Юлия, убита край Созопол
Автор: Екип Varna24.bg 23:16 / 29.07.2020Коментари (1)2739
©
"Дълбоко съжалявам за това, което се е случило с моята клиентка миналата събота през нощта. Разговарям с Вас с чиста съвест и с мисълта, че имам две деца. Съжалявам за това, че тази жена оставя момиченце сираче, но аз наистина нямам вина и държа да се знае. Ще ви кажа това, което разказах и на полицаите в неделя", това заяви Пламен Милков, таксиметров шофьор вече десети сезон на пиацата в Стария град в Созопол. 

Около полунощ в събота срещу неделя Пламен бил трета кола на пиацата, когато при него влязла висока жена с къдрава черна коса. Изглеждала превъзбудена, казала, че пътува за Арапя, след което запитала колко ще й струва, защото имала само 20 лева.

"Тарифата на всички таксиметрови шофьори на тази пиаца е една и съща – 2 лева дневна и 2,50 лв. нощна. Първоначално ми се стори, че тя каза Аркутино, тъй като не беше особено адекватна. Казах си наум: Дори и до Аркутино това е голямо разстояние, а 20 лева няма да й стигнат дори за 10 км. След което осъзнах, че Арапя е доста по-далеч от Аркутино, но тя вече се беше настанила и настояваше да й пусна радио "Рок 1", при това много високо. Нагласих радиостанцията и й пуснах музика, пише Блиц.

Имал съм всякакви клиенти през годините. В това време млад мъж отвори вратата и опита нещо да й каже. Тя излезе, той сякаш й подаваше нещо, но тя не го вземаше, след което отново седна на седалката и каза: "Поемаме, ще караш толкова, колкото пари имам и ще спреш, където ти кажа", спомня си таксиметровия шофьор. Минути преди това Юлия се е разделила с него и Натали в Джини бар, намиращ се на около 200 м на Централния плаж срещу пиацата на Стария град. Нощно време такситата на пиацата излизат в обратна посока на дневната, Пламен е бил трета кола и няма обяснение защо Юлия е подминала първите две Явно Пламен е останал с впечатление, че младият мъж й е дал пари, за да се придвижи. Той отново надул радиото и тръгнали в посока към главния път за Приморско. "Казах й, че ще пусна брояча, че 1 км струва 2,5 лева. Бяхме излезли на главния път и броячът стана 18 лева. Изведнъж тя каза: "Спри веднага, слизам тук!". В този участък обаче нямаше никакви отбивки и казах: "Госпожо, не мога да Ви спра тук, защото ще бъдете в опасност, нека се придвижим малко напред, за да избера подходящо място". 

Тя започна да крещи, да ме псува и да настоява веднага да спра. Изминахме още около 1 км, чудех се какво да я правя. Стисках зъби. Едва когато намерих подходяща отбивка, на която може да спре цял автобус, аз спрях, броячът вече беше на 22 лева. Тя остави парите и настоя да излезе. Видях, че се олюлява и й казах: "Мадам, моля ви върнете се в таксито". Молбата ми беше посрещната с мощен среден пръст и още по-грозна псувня, при което тя излезе почти по средата на лентата – минаваха автомобили, а аз продължавах да й викам да се върне в таксито, защото ще я блъсне кола.

"Жената продължаваше да сипе обиди и не пожела да се върне. Смятах да я оставя обратно в центъра на Созопол, така и така се връщах на пиацата. Кажете ми Вие на мое място можете ли да вземете на ръце една доста по-висока от мен жена и да я вкарате обратно в колата. Написаха се всякакви небивалици – в това число, че може би съм искал секс. Това не беше мой тип жена, а и аз си имам жена, гледам си и двете деца, изкарвам си прехраната честно. Според мен, след като аз съм се върнал обратно, тя е продължила да върви почти по средата на дясната лента, но не можех нищо повече да направя за нея. Аз съм само свидетел и съм разказал всичко едно към едно", заяви шофьорът.



Още по темата: общо новини по темата: 9
25.10.2021 »
05.07.2021 »
18.02.2021 »
08.02.2021 »
03.02.2021 »
12.10.2020 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз по напред написах ,че е била неадекватна. И не се връзва с разума на мислещ човек да тръгнеш с такси вечерта без сметка с 20 лв в джоба и да си наясно ,че до там от където си дошъл са 30 км. Неадекватна! Ако се е държала и вулгарно и гнусно и бакшиша не може да и помогне в своенравието и. Не знам кой е допуснал в това и състояние да си ходи сама...с парите явно предните двама са и отказали,този от лакомия я е подкарал ,а после я е зарязал. Човешкото не търпи такова отношение,но и не може да си всесилен срещу лудостта на някой неадекватен. Безрасъдието го има и в хора с акъл и дипломи ,а пиянството или дрогата не прощават. Жалко,че е била безотговорна ,а е родител!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Детски градини и ясли във Варна
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: