Ще нахлува студен въздух и ще застудее

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:28 / 14.01.2017
1494
През следващото денонощие от северозапад ще продължи да нахлува студен въздух и ще застудее. През нощта все още на отделни места в източните райони ще превалява предимно слаб сняг, но до сутринта и там валежите ще спрат. Започналото от запад разкъсване и намаление на облачността ще продължи и над Западна България ще се изясни.

Минималните температури ще бъдат между минус 9° и минус 4°, по-високи по Черноморието. Утре над страната ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има над Източна България и планинските райони, но без съществени валежи. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между минус 1° и 4°. Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде малко по-високо от средното за януари.

Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността по-значителни над Родопите и Странджа, но без съществени валежи. Ще духа до умерен в ниските части северозападен, а по билата югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 2°, на 2000 метра - около минус 7°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е предимно значителна, но без валежи. След обяд облачността временно ще намалее. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха и на морската вода - 3-4°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ето кои пенсионери останаха без добавка за Великден
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
Важно за пътуващите! Интензивен трафик на границата на с Румъния
Ето какво показаха проверките на БНБ за заплатите в банките
Президентът наложи вето върху важен закон, засягащ проекти и инве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).