Щерката на Фатик запалила внучката на Бай Тошо по бокса

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:51 / 23.09.2020
1660
Людмила Стефанова, голямата дъщеря на Жени Живкова, отскоро е тръгнала на бокс. Почти всеки ден наследницата на Тато, която е кръстена на баба си Людмила Живкова, е в боксовата зала като посещава индивидуални тренировки с треньор и вече умело раздава крошета. Макар да е силов спорт, по-характерен за мъжете, на Людмила боксът доста й допада и е решена да продължи да се занимава с него. С близките й дори се шегували, че скоро ще стане достатъчно добра, за да се изправи на ринга срещу Кубрат Пулев. Татовата правнучка се запалила по боксова от друга известна наследница - голямата дъщеря на Фатик Александра, писа "Галерия“.

Красивата девойка отдавна е запалена по силовия спорт и редовно ходи на тренировки. В последно време пък с Людмила Стефанова са доста близки и именно Александра предложила да пробва този спорт. Обяснила й, че така успява едновременно да се отърси от всички проблеми и да се грижи за фигурата си.

Щерката на Фатик завела приятелката си при своя треньор и двете ходят заедно в залата, като редовно си правят снимки и клипове една на друга.Людмила и Александра се познават от доста време, но особено близки станали това лято. Почти всички топли месеци прекарали заедно в обща компания по морето и в София. По принцип правнучката на Тато дълги години живее в чужбина.

След като завършва средното си образование тя замина да учи в Ню Йорк. Заради огромното  разстояние между САЩ и България обаче не можеше да се прибира често у нас и в крайна сметка се прехвърли да следва в Лондон. Там тя завърши вътрешен дизайн, остана да живее в английската столица, но редовно пътува до България.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).