Синоптици: Вадете банските, късите панталони и слънчевите очила

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:56 / 14.09.2015
454
След рязкото застудяване в последните дни лятото все още е тук, уверяват ни метеоролози. Слънцето ще напомни за отминалия август още днес, а в сряда ще се радваме на истинско циганско лято. От понеделник температурите бавно, но сигурно тръгват нагоре. Във вторник живакът ще надмине 26 градуса, а на 18 септември в сряда ще закове на чисто летните 30.

"Вадете банските, късите панталони и слънчевите очила. В края на тази седмица ще се радваме на истинско циганско лято", обещават синоптиците. Освен, че ще се радваме на дневните слънчеви часове, ще забравим и за студените сутрини и вечери, тъй като и минималните температури от 9-10 градуса ще скочат на 15-16.

В събота леко ще позахладнее, но пак ще се радваме на поне 25 градуса. Времето през следващата седмица ще определя циклонът Лаяна. Тъкмо той ще изгони облаците и ще върне лятото.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Излезе най-новата прогноза за вторник
Главчев и социалният министър с призив: Край на спекулациите, ще ...
Призовават като обвиняем собственикът на оръжието, с което синът ...
Призовават като обвиняем собственикът на оръжието, с което синът ...
Сестрата на убития Пейо: Брат ми си отиде за истината, така че ни...
Не слагайте подписа си под нов трудов договор, който не включва т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).