Синът на Стефан Данаилов се прибра тайно в България, за да види болния си баща

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:41 / 31.10.2019
4246
Синът на големия Стефан Данаилов – Владимир, е бил тайно в София само за два дни, за да види баща си след здравословната драма, която изживя любимият на поколения българи актьор.

Според майка му Ирен Кривошиева 33-годишният наследник на Ламбо не искал да разгласява, че идва у нас, и семейният съвет решил да не споделя с никого посещението му в болницата при Мастера. "Татко е добре, това ме радва. Ще се оправи, той е силен. Винаги е бил такъв", сподели загриженият Влади.

От години той живее в Сарасота, САЩ, заедно със съпругата си Виктория. В момента е студент по медицина и се наложило да отложи един изпит, за да присъства до леглото на баща си, пише "България Днес".

"Не е толкова важно това, че отложих изпит. Ще го взема. Искаше ми се да съм до татко в най-трудния му момент. И сега като го преодоля, ще си тръгна, но ако се наложи, ще дойда пак", обясни още Владимир.

При проф. Данаилов вече може да се влиза, но контакт с него имат само най-близките. Всеки ден при него идва племенницата му Росица Обрешкова, както и синът на покойната съпруга на Мастера - Росен Цанков. Всички те му носят плодове, сокове и се грижат за доброто състояние на психиката му.

През лятото Влади бе отново у нас, за да присъства на премиерата на постановката на баща си - "Актрисата", с която Ламбо се качи на сцената след 5-годишното отсъствие от нея.

Веднага след това актьорът продължи да играе цяло лято, а през септември претърпя инцидент след падане и се наложи да му сменят става. Стефан Данаилов и тогава не се отказа от сцената и продължи да играе, но после се оказа, че не е възстановен напълно след операцията. Върнаха го на лечение във ВМА, където е вече повече от две седмици. Според лекуващите го професорът има силен дух, държи се и се чувства все по-добре и по-добре. Желаем му бързо възстановяване!

Виж коментарите (1)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).