Слави Трифонов за Кирил Петков: Гузен негонен бяга!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:55 / 26.01.2024
721
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов изказа мнението си по повод срещата на Кирил Петков със Спас Русев. Ето какво написа той във Facebook:

Соня Колтуклиева показа как Кирил Петков разговаря със Спас Русев в лоби бара на виден столичен хотел. Като видя, че го снимат, Кирил Петков веднага напусна Спас Русев и избяга от масата, без дори да си плати сметката. Българският народ е мъдър и има поговорка, която абсолютно отива и на Кирил Петков, и на ситуацията. Тя гласи: "Гузен, негонен бяга!“

Тоест, ако това беше една логична среща между български политик и голям инвеститор, Кирил Петков нямаше да избяга така позорно. След като бяга така гузно, значи това е скрита среща, която касае скрити неща, които се случват под масата. Това е толкова явно и същевременно толкова скрито за голяма част от българските медии. Визирам трите национални телевизии.

Но истината си е истина, Кирил Петков се видя със Спас Русев, след това гузно избяга, защото върши мръсна работа и никой не може да го скрие. Ето аз, например, имам Фейсбук профил и свободно говоря каквото искам, защото свободата на словото е в Интернет.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нечовешка грешка: От Президентството поканиха покойния Иван Ласки...
Злоупотреби с местата за паркиране на хора с увреждания
Казаха какво е състоянието на мъжа, пострадал при влаковия инциде...
Ще има ли увеличение на лекарските заплати? 
Катастрофа с четири ТИРА-а затвори пътя Велико Търново-Русе
Излезе пробата за алкохол на машиниста, управлявал катастрофирали...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).