След 20 години: Глория и бащата на дъщеря й се събраха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:15 / 28.02.2022
2673
Примата на фолка Глория и бащата на дъщеря й - Илия Загоров, се събраха, но не като двойка, а като любещи баба и дядо на малката си внучка Галина. Двамата се разделиха преди около 20 години, но застанаха рамо до рамо на първия рожден ден и кръщенето на малкото ангелче. Само преди часове самата Глория пусна снимка, на която позират тя, Илия, дъщеря им Симона и малката Галина, която точно е приела християнската вяра. 

С този фотос примата показа, че с бившия си мъж поддържат добри взаимоотношения и всякакви други слухове са силно преувеличени и неверни. От кратки видеосторита в личните профили в социалните мрежи на Симона и Глория се вижда, че примата и Илия дори са поздравили гостите на тържеството с няколко дуетни изпълнения. 

Преди време заедно създаваха едни от най-големите хитове, а дуетът им "По навик“ остана във времето като любима песен на меломаните. 

Припомняме ви, че в деня на Светото кръщение щастливата майка Симона подари на щерка си сантиментален подарък - песен, посветена на нея. Парчето носи името "Галина“. Симона сподели проекта си, а под кадрите от песента написа: "Честита да си ми, Галина. Представям ви една песен, която написах за 10 минути, песен, в която съм вложила цялата си любов и душа. Песента "Галина“ е моят подарък за първия рожден ден на моята дъщеря. Ще чуете мелодия с флейта, която е изсвирена от мен, текст и музика, която значи много, а към края на песента ще чуете и първи плач на Галина от самото раждане“. 

Гордата майка благодари на целия екип за реализацията на песента и разкри, че това е тяхната история, споделена с всички фенове навръх рождения ден и първородната й рожба, пише "Телеграф“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).