След 7 години: Най-великото приключенско предаване се завръща

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:23 / 15.04.2021
1607
След пет успешни сезона в ефира на bTV, най-великото приключенско риалити Survivor се завръща, за да намери своите нови герои. bTV стартира кастинг за нов сезон и кани всички пълнолетни, готови за незабравимо приключение и битка за оцеляване, да се запишат в специалната секция на сайта.

Под мотото "Надхитри. Надиграй. Надживей." световноизвестният риалити формат търси у нас участници, които са мотивирани да докажат, че триумфът в играта не е въпрос единствено на физическа сила, а изисква комплексни качества като здрав дух и тяло, находчивост и стратегическо мислене.

Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас. Автентични предизвикателства, физически и психически изпитания сред природните красоти на непознати за родната публика дестинации отново ще поставят участниците на ръба на човешките възможности. Накрая ще остане само един.

"С много вълнение обявяваме старт на кастингите за нов сезон на Survivor в ефира на bTV. Survivor e сред най-екстремните и високобюджетни телевизионни риалити формати с милиони фенове по света и у нас. Вярвам, че новината за завръщането му ще развълнува зрителите и ще амбицира много хора със стратегическа мисъл и физическа издръжливост да се запишат," коментира Ангелина Белчева, Директор "Локални продукции" на bTV.

След 7-годишна пауза в България, култовото световно риалити с множество награди "Еми" отново ще намери своите нови герои. Сред най-известните и ярки участници в сезоните до момента у нас са личности като Яна Маринова, Джина Стоева, Светла Димитрова, Ива Пранджева, Ваня Джаферович, Антон Агонцев, Николай Мартинов, Георги Костадинов, Нели Иванова, Георги Кехайов и др.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).