Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
След ролята в сериала "Съни бийч" Кобилкина готова за второ дете
Автор: Екип Varna24.bg 10:30 / 09.06.2022Коментари (0)1097
©
Наталия Кобилкина дебютира в киното. Сексоложката, която избра да живее в Лондон, се завърна за кратко в България, за да се снима в сериала на Би Ти Ви "Съни бийч". В него тя всъщност играе себе си и пред камерите е водеща на семинар дейност, която практикува и в живота.

"Винаги съм искала да се пробвам като актриса и ми беше интересно. За мен е нещо ново и различно, а и сериалът е много добър. Работата определено е трудна, тъй като актьорът трябва да учи текст, който не е негов. А аз съм свикнала да си говоря каквото искам. Освен това за мен беше доста по-сложно, тъй като българският не ми е роден език. Всички от екипа бяха много търпеливи, правихме по няколко дубли. Изморително е и накрая на снимачния ден се чувстваш много изтощен", разказва Кобилкина за преживяванията си пред камерите.

Казват, че апетитът идва с яденето, но при Наталия не е така. След участието си в "Съни бийч" тя не се блазни да прави кариера на актриса. След снимките осъзнала колко много обича своята професия на сексолог. Но все пак, ако някой режисьор я покани, би предпочела да изпълни драматична роля във филм за невъзможна любов. Психологическата драма я влече и би се потопила в подобна история.

Сега животът й в Лондон тече активно, а графикът й е претрупан със семинари и консултации. Книгата й "Управлявай успеха“, която излезе на българския пазар, съвсем скоро предстои да се появи и на английския. Кобилкина е доволна, че е избрала Великобритания за свой пристан. И няма как да не е щастлива, тъй като броят на английските й последователи постоянно расте вече са 120 000. И то без особена реклама. В последния маратон от семинари пък са се включили повече от 300 души.

Признава, че когато се преместила в Лондон, периодът бил тежък, защото точно тогава локдаунът заради ковид пандемията буквално спрял живота в английската столица. Но всичко това вече е в миналото. Сега сексоложката постоянно е в движение и разкрива, че при нея на консултации ходят и доста известни личности, но никога няма да издаде имената им. 

"Иска ми се да намаля работата и голямото натоварване, но ангажиментите постоянно се увеличават“, казва Наталия Кобилкина. "Получих покана да гостувам в Северна Македония и да правя семинари, но не знам дали ще ми стигне енергията за всичко. Тези полети и постоянни пътувания много изморяват. В края на юни ще съм отново в България. Ще правя специален ритрийт за жени за всички онези, които искат да повярват в себе си и да разперят крила. Има много нещастни, самотни и нереализирани дами и е важно това да се промени. Иска ми се да ги науча да са щастливи, да имат собствена реализация и да не чакат всичко да прави мъжът им." 

На 27 февруари 2019 година Наталия Кобилкина стана майка за първи път. Тогава на бял свят се появи синът й Филип, а щастливият татко е гръцкият бизнесмен Такис Дретакис, с когото сексоложката сключи брак през 2017 г.

"Майчинството е щастие, но и голям ангажимент“, казва Наталия. "Дава една пълнота и осъзнаваш, че всичко си е дошло на своето място. Ние нямаме баби, които да ни помагат, в началото ни беше трудно. Но сега, когато Филип поотрасна, вече съм готова за второ дете. Съпругът ми също иска отново да станем родители. Ние обичаме децата“, с усмивка споделя Наталия пред "Филтър“.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: