След сигнал за кошмарно пътуване: Полицаите са проверили шофьора на автобуса за алкохол, пробите са отрицателни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:43 / 25.08.2023
763
След като получихме на редакционната си поща разказ на пловдивчанка за кошмарно пътуване от морето, се свързахме с ОДМВР- Стара Загора. По думите на подателката на сигнала, децата и майките в автобуса са плакли, изпитали са страх и безпомощност. Тя твърди, че е бил подаден сигнал до полицията в Стара Загора на тел. 112 за неадекватно поведение на шофьора. Полицейските служители са реагирали незабавно и са спрели автобуса на АМ "Тракия", на територията на област Стара Загора.

"Водачът на превозното средство е тестван с техническо средство за алкохол. Пробите са отчели отрицателен резултат. Към момента се извършва проверка за това дали е имало нередности по време на движението по АМ "Тракия" са направени нарушения по Закона за движение по пътищата'', съобщи за "Фокус" говорителят на ОДМВР-Стара Загора Ивелина Проданова. От полицията апелираха към подателката на сигнала и останалите пътници да съдействат и ако желаят да се свържат със служителите на реда, за да предоставят повече информация.

Рени АТАНАСОВА

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).