Собственик на заведение опита да заколи клиент, борят се за живота му

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:12 / 28.03.2017
788
Мъж от Ракитово, нападнал и намушкал свой съгражданин с нож, е задържан от служителите на РУ - Велинград, съобщиха от ОДМВР - Пазарджик. Случката се разиграла снощи в бистро, намиращо се в родопския град и е собственост на нападателя. Между стопанина на заведението, 33-годишен мъж с инициали А. Л. и съседа му, 45-годишен мъж с инициали Р. С., се разразил скандал. 

Разпрата бързо излязла извън контрол, напрежението бързо ескалирало и А. Л. нападнал опонента си с нож. Той успял да нанесе на Р.С. прободна рана в областта на главата. Пострадалият е транспортиран незабавно от екип на "Спешна помощ" в УМБАЛ "Свети Георги" - Пловдив в състояние с опасност за живота. Нападателят е задържан от полицаите на местопрестъплението.

Извършен е оглед от дежурна група на РУ Велинград, иззети са следи и веществени доказателства. За случая е уведомен прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. Спрямо А.Л. е образувано полицейско производство.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Удрят по джоба на шофьорите с драстично увеличение на годишните т...
Поредна фишинг измама: Хакерите са все по-изобретателни, как да с...
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Проф. Костадин Ангелов към ПП: Питайте си вашите хора, защо подпи...
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).