Станаха ясни първите участници в новото издание на "Като две капки вода"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:44 / 08.01.2020
2705
Димо Алексиев влиза в шоуто "Като две капки вода". Звездата от "Откраднат живот" получава покана лично от Маги Халваджиян. Продуцентът на "Капките" е удивен от певческите умения на Димо. Алексиев изуми всички с представянето си в "Маскираният певец". Скрит зад образа на "Рицаря“, никой от детективския панел не успя да разкрие екранния доктор Генадиев.

Маги Халваджиян провежда редица разговори с Алексиев. Димо е адски натоварен покрай снимките на "Откраднат живот". Актьорът е част и от няколко постановки в Народния театър. Въпреки препълнения си график Алексиев дава зелена светлина за участие в шоуто за имитации. Продуцентът на "Капките" не изневерява на себе си и отново решава да вкара актьор в предаването. Във всички сезони досега, без последния, неизменно имаше артист на сцената на шоуто. В най-различни образи се превъплъщаваха Станимир Гъмов, Деян Донков, Филип Аврамов, Башар Рахал, Калин Врачански и други.

Според Халваджиян в шоуто е важно да има човек, които добре умее да имитира. Точно затова залага винаги на поне един актьор на сезон. Друг почти сигурен участник в "Капките" е Дивна. Младата певица отново изгря на сцената след участието си в другото шоу на Халваджиян - "Маскираният певец". Дегизирана като "Пилето", Дивна отново загатна за огромния си певчески талант.

Засега младата изпълнителка не е потвърдила на 100 процента, че ще участва. Но едва ли ще намери по-голямо поле за изява от най-гледаното шоу в България. Халваджиян обича да вкарва в "Капките" млада и талантлива певица, каквато е Дивна. През миналите години в шоуто се подвизаваха Гери-Никол, Тита и Михаела Маринова. През този сезон на "Капките" форматът ще е различен. Известните участници ще бъдат седем, а не осем, пише "България Днес". Последният в списъка ще бъде случаен човек. "Всеки може да се запише", каза продуцентът на шоуто Маги Халваджиян, който разкри, че стартът на предаването ще бъде през март.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).