Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Стартират директни полети от България до Сейшелите
Автор: Екип Varna24.bg 16:38 / 10.06.2021Коментари (0)685
©
Първият чартърен полет от България до Сейшелските острови стартира през октомври. Той ще се реализира със съдействието на най-голямата сейшелска туроператорска компания "7South“, българската туристическа агенция "Luxutour“ и Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България. Това  бе съобщена по време на събитие по-рано днес, в което се включиха генералният мениджър на 7South Андре Бътлър-Пайет, който пристигна от Сейшелите специално, за да обяви новината, основателят на "Luxutour“ Петър Стоянов и Почетният генерален консул на Република Сейшели в България Максим Бехар.

Новите директни полети започват на 23 октомври 2021 и ще свързват София с най-големия остров на Сейшелите – Махе. Екзотичната страна стана все по-популярна сред българите, които сега ще бъдат значително улеснени при пътуването си до малката африканска държава.

Сейшелските острови са сред най-безопасните и лесно достъпни дестинации в настоящата пандемична обстановка. Над 85 процента от населението на страната вече е напълно ваксинирано, а българите се допускат само с негативен PCR тест, без изискване за карантина и в двете посоки.

"Сейшелските острови са едно невероятно кътче, което предлага на своите посетители кристално чисти води, запазена природа, уникални видове флора и фауна, коралови рифове и постоянни емоции. Изключително много се радваме, че вече можем да споделим това богатство и с българите, които ще имат директни полети до Сейшели, благодарения на общия ни проект.“, коментира Андре Бътлър-Пайет, генерален мениджър на 7South.

"Винаги сме препоръчвали Сейшелите на нашите клиенти, защото те съчетават най-доброто от всички популярни екзотични острови. Затова се радваме, че успяхме с общи усилия, заедно с нашите партньори Мarbro Tours, Exotic Holiday и Planet Travel Center, да направим тази важна стъпка и да пуснем директни полети. Надяваме се това даде тласък на туристическите агенции у нас, които ще могат да добавят още една  уникална дестинация към портфолиото си.“, каза Петър Стоянов, основател на "Luxutour“.   

"Щастливи сме, че даваме още една възможност на българите да посетят красивите Сейшели. Надяваме се, че с пускането на директните полети все повече наши сънародници ще могат да се насладят на това райско кътче. Сейшелските острови са перфектна дестинация за всички, които търсят красива природа, интересна култура, екзотични изживявания и добро обслужване., добави Максим Бехар, Почетен генерален консул на Република Сейшели в България.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: