Стефан Янев: България е сигурен и предвидим съюзник в НАТО

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:16 / 02.11.2022
613
Председателят на парламентарната група на коалиция "Български Възход"  Стефан Янев се срещна днес с посланика на Великобритания у нас Негово превъзходителство Роб Диксън, информират от пресцентъра на коалицията.

Двамата са обсъдили двустранното сътрудничество между България и Великобритания в сферата на сигурността, като г-н Янев  е потвърдил пред негово превъзходителство, че страната ни е сигурен и предвидим съюзник в НАТО. 

"В условията на война, която се води недалеч от нашите граници и която представлява пряка и непосредствен България е сигурен и предвидим съюзник в НАТОа заплаха за нашата сигурност, партия "Български Възход" ще настоява за укрепване и разширяване на сътрудничеството със стратегическите си партньори", е добавил още г-н Янев. 

Посланик Диксън е уверил г-н Янев в силното приятелство между Великобритания и България и в ангажираността на посолството в подкрепа на двустранните отношения, както в сферата на сигурността, така и по отношение на икономиката и инвестициите. И двамата са потвърдили увереността си, че добрите партньорски взаимоотношения, на които се радват двете страни, ще продължат да се развиват, се казва в прессъобщението.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Пети блок на АЕЦ "Козлодуй" спира за ремонт, презарежда с америка...
Турски тираджия се опита да прекара през ГКПП "Лесово" 6230 сексу...
Премиерът Главчев с поредна реакция по случая с болницата "Мама и...
Пенсионер, взел 100 лева добавка: Много е скъпо, седем лева за тр...
Казусът "Мама и аз": 11 специалности е трябвало да обслужват 40 п...
Зимата се завърна: Заваля обилен сняг в Пирин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).