Страховитият Мангъров изнудва известни дами с пикантни снимки, вижте какъв звяр шофира

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
14:49 / 03.08.2020
3213
Страховитият изнасилвач Пеньо Мангъров изнудва за страшно много пари две много известни столични дами. Както медията писа Сашо Чешкия, както е известен още той, е нарушил мярката си неотклонение "домашен арест" в неделя и е бил обявен за общодържавно издирване.

От МВР все още нито отричат, нито потвърждават новината за изчезването на бандита. Мангъров държи под контрол двете известни жени с голи снимки. Едната жертва е една от най-популярните юристки в столицата, а другата е уважавана бизнесдама.

По информация на "Блиц" и двете дават безбожни суми пари, за да удовлетворят желанията на Мангъров. В замяна той пази на сигурно място компроматите срещу тях. Нарушаването на домашния арест е честа приумица на Чешкия. Той е успял да докаже чрез документ, че има здравословни проблеми и всеки ден посещава фитнес клуб, уж, защото има нужда от рехабилитация.

Покрай тренировките Мангъров не бързал да се прибира вкъщи, а обикалял популярните столичния заведения и се фукал колко е недосегаем. В редица сигнали читатели разкриват, че са го засичали в различни точки на София и по нищо не личи, че е подсъдим и с влязла мярка за неотклонение.

Когато нарушава наказанието си, много често Мангъров е бил хващан от патрулиращи полицаи, но е успявал да отърве кожата, като ги е възнаграждавал със солидни рушвети от хиляди левове, за да не го задържат, а да си тръгне по живо, по здраво. Наглостта на Чешкия е толкова безгранична, че постоянно парадира със своето богатство и не спира да качва снимки на мега тузарското си возило "Мерцедес Брабус" с нестандартния номер от пет нули и деветка, и то винаги от знакови заведения.

Виж коментарите (5)

Още по темата (5):
01.11.2022 Мангъров дълго ще лежи в затвора!
28.06.2022 Осъдиха Чешкия на 6 г. затвор, три пъти изнасилил една и съща жена
20.03.2022 Изнасилване в Пловдив? Марешка Бардем: Може и на мен да ми се случи нещо
02.08.2020 Страховит тип от нашия ъндърграунд обявен за издирване!
17.04.2019 Чешкия за изнасилена жена: Изживя 10 оргазма, а сега ме топи!
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).