Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Стъки: Да заменим чалгата с хоро пред президентството
Автор: Георги Кирилов 08:12 / 04.05.2021Коментари (11)1386
©
Станисав Недков - Стъки призова всички недоволни от новия изборен кодекс да излязат пред президентството в сряда - 05 май. Ето какво сподели Стъки в социалните мрежи:

ДА ЗАМЕНИМ ЧАЛГАТА С ХОРО

05.05., 10:30 пред Президентството

Христос Воскресе, приятели!

След призива ми от миналата седмица да излезем и защитим демокрацията и правата си, получих хиляди поздравления и заявки за подкрепа. Всички нормални и разумни български граждани сме притеснени от случващото се в страната.

Политически терористи отричат и унищожават всичко направено досега. Влизат в държавни предприятия и министерства, искат от администрацията да им предаде класифицирана информация, касаеща националната сигурност на флашка, която да разнасят в джобовете си.

Петорната коалиция - Шоуто на Слави, БСП, ДПС, ДБ и Мутрите, изземва основни човешки права, като правото на глас. Посред нощите задкулисно се приемат противоконституционни изборни правила, чрез които да се попречи на милиони българи да гласуват. На последните избори над 2 200 000 българи избраха да гласуват с хартиена бюлетина, въпреки, че в секцията имаше и машини. Това са възрастни хора, такива които не боравят с компютри, или просто хора, които не вярват в честността на машинното гласуване. На предстоящите през лятото избори тези хора няма да имат право на избор и е много вероятно повечето от тях да не отидат да гласуват.

Лъжа е, че чрез машините ще се вдигне избирателната активност и повече българи ще могат да гласуват.

Досега в секцията можеха да гласуват едновременно по двама души и въпреки това на много места имаше дълги опашки. С изцяло машинното гласуване, когато във всяка секция ще има само една машина опашките ще са километрични.

Отварянето на неограничен брой секции идва под инженерството на държавния глава, чрез гласовете на трите нови формации и подкрепата на ДПС. Започват да се потвърждават слуховете за уговорка между президента и ДПС за подкрепа за втори мандат през есента.

Вече не е необходимо някой да извозва хората от Турция, за да гласуват тук. Това ще се случва във всеки дюкян в южната ни съседка, със застъпници и наблюдатели само на ДПС. Това гарантира удвояване на резултата на ДПС и преизбирането на Радев за втори мандат.

Такива основни промени, касаещи демократичното развитие на страната се правят след много широко обществено обсъждане, което в случая не беше направено.

Скъпи приятели, има заявка от страна на БСП, че няма да прави опит да състави правителство и още в сряда ще върне мандата.

Нека в сряда, да се съберем в 10:30 пред Президентството и да поискаме оставката на Румен Радев, като преди това разпусне този зловреден парламент, съставен от политически темерути, нежелаещи да си говорят един с друг.

Партийни хамелеони и слънчогледи прескачащи от партия в партия, които ни се представят за нови лица и борци срещу статуквото. Същите, назад във времето участвали, като депутати и министри в така нареченото статукво. Ние помним, колкото и на тях да не им харесва това.

Тези, които викаха “мутри вън" се оказаха мутри в бели якички, които в полунощ по тъмно и задкулисно приемат изборни правила, издават укази и ги обнародват в извънреден брой на Държавен вестник. В почивния ден на Разпети петък.

НЕКА В СРЯДА В 10:30 ЗАМЕНИМ ЧАЛГАТА С ХОРО!

Вярвам и съм убеден, че мнозинството от българските граждани сме разумни, нормални и мъдри хора, искащи да съхраним традициите ни, Православието и нормалното семейство между мъж и жена.

Нека покажем другото лице на протеста.

Моля всеки да носи българския флаг на гърба си, който има национална носия да я облече, и заедно да изиграем едно огромно българско хоро пред Президенството.



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бъдещето е на електронното гласуване; не само заради пестенето на тонове гори от унищожение за хартия, а защото в ерата на смартфоните (почти)всичко ще може да се прави онлайн. От (п)резидента нищо не зависи и едва ли може да окаже кой знае какво влияние на процесите. Що се отнася до ДПС те открай време са си фактор и ще продължават да бъдат ине някакви си секции ще променят това, а манталитета и просперитета на българина. Така, че горното стъжнение на туй момче е само ала-бала.
0
 
 
Това,което е написано,заслужава само адмерации.Нека да покажем,че монетата има две страни и който милее за България,да участвува в това хоро.Много правилно казано,че стари ненаяли се т.н. "Реформатори"милеят за България.Те мислят само за собствения си джоб-"Ден година храни"
0
 
 
Ти ли бе К...о мр...а дето шмъркаш по чалга баровете!?!?!?
-1
 
 
Много жалко, че спортист, практикуващ един много мъжки спорт е готов да лиже зад**ик за пари. Много такива индивиди се навъдиха вече...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.05.2021 г.
0
 
 
ММММААА боецо, не знам къде ще се криеш, Стъкльо?
-2
 
 
Браво Стъки Ти си истински Българин милееш за народа,жалко че малко хора осъзнават че ДБ са синове на дърти комунисти които искат Беззаконие да бранят олигарси ,аджеба прокурора гешев да не подхване Прокопиевци и костовци от масовата приватизация ! Да си ни жив и здрав .
+3
 
 
А ти какъв си глупак... Зависим си от Банкя и от 2 години си на колене, готов веднага да му го дадат.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: