Съседки: Дебелата ни комшийка се дава под наем, направи си бардак!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
08:39 / 17.08.2016
1782
Две жени от зона А в бургаския комплекс "Меден рудник" са се оплакали, че съседката им се давала... под наем. Тя наела жилището от семейство, което заминало в чужбина. В началото изглеждала кротка и безобидна, но започнали непрекъснати посещения на мъже. Пред домоуправителя тя се представила за разведена жена, която търси работа.

"Не я знаем каква работа търси, но нея непрекъснато я търсят, негодуват жените. Не сме я видели да ходи в Бюрото по труда. Живее нашироко, купува си само най-хубавите продукти, а бельото, което простира на терасата е като изложение от секс шоп. 

На съпрузите ни погледите са все в нейния балкон. То мрежести чорапи, то колани с жартиери, то сутиени с дупки отпред. Можете ли да вземете мерки", питат в редакцията на "Флагман" огорчените домакини.

Проверка на бургаското издание е показала, че в жилището наистина живее разведена дама на около 40 години. Тя е пуснала обява преди седмица в известен сайт за проституция, с благовидното име, звучащо като "Адам търси Ева, или Ева издирва Адам". 

Представила се е на 37 години, ръст 160, тегло 70 кг, като доста е поспестила от теглото, видно от приложената снимка. Предлага стандартен секс, френска с кондом, френска без кондом и собствен терен. Услугата струва 60 лева на час. Палавницата добавя, че:

"Цената е за време,а не за свършване така че. Ако хигиената е на ниво всичко, е позволено. Изключвам аналния секс, не ми харесва и не го практикувам! Ако имате въпроси, не се притеснявайте да ми позвъните". 

И оставя телефона си. След като са позвънили на него, репортери получили от секс труженицата уверение, че може да ги приеме по всяко време, но не днес, тъй като графикът ѝ бил запълнен.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Листите за парламентарните избори имат от всичко: Нови лица, добр...
Плевенчани останаха на тъмно след бедствието
Половин България е пазарувала онлайн в последните 6 месеца
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", сега го няма в ...
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Потоп удави плевенчани


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).