Сузанита е повече от щастлива, обясни се в любов на мъжа до себе си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:37 / 10.01.2022
1359
Новото гадже на Сузанита успява да преобърне живота й. Вчера певицата навърши 19 години и се обясни в любов на човека до себе си. Това е шампионът по хвърляне на копие Марк Славов. След като премина през депресивни състояния и клиника за наркозависими, сега щерката на Орхан Мурад е готова за ново начало.

"Благодаря за всичко, което имам. Благодаря, че има хора около мен, които заслужават цялата ми любов и ме даряват със същото. Благодаря, че съм тук сега, преследвайки мечтите си, заобиколена от прекрасен мъж, сплотено семейство, добри приятели и красиви мигове. И ако щастието ми в момента се дължи на трудните моменти, то благодаря и за тях. Без тях нямаше да съм това, което съм днес. Благодаря за раните, предателствата, болката, сълзите. Заради тях сега съм по-силна от всякога. Благодаря за подкрепата ти, Марк Славов. Ти си човекът, който ми подаде ръка и ме изправи. Готова съм да държа твоята до последния си дъх. Това е само началото“, заяви Сузанита.

Последва и публично пожелание за рождения й ден от любимия мъж. "Любов, честит рожден ден! Искам да ти пожелая на първо място да си ми жива и здрава, всичко останало си идва рано или късно: Винаги ще съм до теб, и в добро, и лошо, няма значение. Аз ще бъда там. Ти изкара най-доброто в мен. Много добре знаеш, че никога не ме е интересувало хорското мнение и какво говорят и ще говорят за теб, за нас. За мен най-важно беше аз да се опозная и в теб намерих човека, който съм търсил цял живот. Оттук-нататък само мачкаме наред и нищо и никой не може да ни спре“, емоционален е спортистът, който също така се изявява като музикален продуцент и рапър.

Той признава, че точно за рождения ден на Сузи не е успял да бъде с нея, но обещава да се реваншира.

Виж коментарите (2)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Национални новини:
В комисия: "Алтернативният данък" за гъбарите да отпадне, а нулев...
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
Казаха какво е състоянието на простреляното в главата 2-годишно д...
Само днес можете да си платите местните данъци и такси и да получ...
Протест пред НС: Не убивайте сектора с гъбите!
Икономист за Закона за хазарта: Случва се нещо много странно. Тов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).