Тома Биков: На мястото на Кирил Петков, ние бихме поискали вот на доверие

Автор: Йоланда Пелова
Коментари (1)
11:19 / 09.06.2022
1185
На мястото на г-н Кирил Петков, ние бихме поискали вот на доверие в тази сутиация и чак тогава бих говорил за кабинет на малцинството. Ние очевидно нямаме доверие на това правителство. Това коментира зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Тома Биков, предава репортер на Sofia24.bg.

"Има два вота на доверие, които ще влязат в следващите дни - единият е актуализацията на бюджета, а другият са евентуалните персонални промени", изтъкна Биков. 

Според Десислава Атанасова е тъжно, че правителството се разпада не поради дълбоки идеологически противоречия, а поради взаимни обвинения в корупция и некомпетентност. 

"Тези, които дойдоха с заявката за нулева толерантност към корупцията след шест месеца, а някои и година през управлението, вече достигнаха до ниво нулева толерантност дори и помежду си. От вчера сме свидетели на грубо погазване на елементарни етични норми на поведение между политици. Това никак не е полезно за обществото ни като цяло. Мнозина от тях говореха за "промяна" за "различно политическо поведение", демонстрациите, които в последната седмица, две се правят и в пленарна зала и между частите на четворната коалиция, която вече е тройна коалиция, са език на омразата и взаимни обвинения", коментира още Атанасова.

Тя категорично заяви, че това в никакъв случай не радва ГЕРБ, а ги тревожи, защото ние сме загрижени за държавата. След серия от кризи, вероятно, ще настъпи и политическа.

Виж коментарите (1)

Още по темата (741):
04.09.2022 Слави Трифонов провокира с нестандартни клипове
10.08.2022 Ивайло Вълчев от ИТН: Ако е имало сценарий за падане на кабинета "Петков", не е бил написан от нас
10.08.2022 Крие ли имуществото си Слави Трифонов?
29.07.2022 ИТН ще се яви самостоятелно на предсрочните избори
29.07.2022 Готвят и жена за премиер на новия служебен кабинет, ето коя е тя
29.07.2022 Доц. Георги Кючуков във Варна: Цялата процедура по отстраняването на руските дипломати беше крещящ политически акт
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).