Тотален хит: Делян Добрев каза защо Асен Василев не мига и прати ДБ на баячка!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (2)
09:02 / 04.12.2023
1563
Делян Добрев от ГЕРБ каза на колегите си от "Демократична България" да отидат да им леят куршуми, понеже били омагьосани от Асен Василев. Това се случи вчера в Сливен.

Шефът на енергийната комисия захапа финансовия министър и бюджета му. Заяви, че от ГЕРБ ще го подкрепят, макар че той и Владислав Горанов са с особено мнение.

"Бюджетът има заложени такива дългове и е толкова ляв, че не знам как нашите колеги от ДБ как ще гласуват "За" него. Там има добри икономисти, които в последните 20-30 години са се борили да имаме балансирани бюджети и публичните финанси да са стабилни. Сега ги гледам тези икономисти, няма да ги назовавам поименно, и обясняват по телевизиите, колко е хубаво да сме на такъв дефицит", каза Добрев.

"Много ми е странно как тези десни икономисти защитават този бюджет. И се чудих защо се получава така. Ще ви кажа моята теза. Според мен няма друго обяснение, освен това, че те не са на себе си. Те са хипнотизирани! Вие сигурно сте забелязали как Асен Василев не мига, когато говори. Според мен като го гледат и се хипнотизират, и той им внушава, че този бюджет е много хубав.

Няма друго обяснение освен такава масова хипноза в Народното събрание, че този бюджет е много хубав и че е много готино да изтеглиш 30-40 милиарда дълг в следващите години. И че като го теглиш тоя дълг ще станеш богат. Е това ако не е масова психоза, не знам", каза още бившият министър и препрати колегите си от ДБ при баячка да им лее куршуми.

"Или някой поп да се помоли, за да могат да се отмагьосат, защото според мен са омагьосани. Ще им препоръчам да не го гледат повече Асен Василев в очите, защото ги хипнотизира и очевидно не са на себе си", заяви депутатът.

Виж коментарите (2)

Още по темата (513):
13.05.2024 Премиерът категоричен: Пенсиите ще бъдат изплатени с увеличение в размер на
11%
13.05.2024 Васил Велев за увеличението на пенсиите: Държавата пари няма – тя не може да даде нещо на някого преди да го е взела от друг
13.05.2024 Железничарите поискаха оставката на ръководството на НКЖИ
13.05.2024 Социалният министър категоричен за пенсиите
13.05.2024 Икономистът Румен Гълъбинов каза колко са работещите бедни у нас и какъв процент са младите сред тях
13.05.2024 Търговците се обявиха срещу промените за надценката на хляба: Това не означава печалба
Още новини от Национални новини:
Продължават проверките за нелоялни практики при организираните ту...
За първи път у нас бе отслужен молебен за православния здравен сл...
Убийството на Пейо Пеев: И майката Красимира поиска да излезе от ...
Премиерът категоричен: Пенсиите ще бъдат изплатени с увеличение в...
Вътрешният министър Калин Стоянов с подробности за акцията срещу ...
Прокуратурата е съгласна Васил Божков да е на свобода срещу гаран...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).