Този човек дойде в Бургас, остана очарован и откри причина да се върне

Автор: Иван Сотиров
Коментари (4)
09:56 / 09.12.2021
517
Мъж пропътува 300 км до Бургас, за да разгледа новата библиотека и да стане неин читател. За това съобщиха от Регионална библиотека "Пейо Яворов" в социалните мрежи, видя Burgas24.bg.

"Мъж пътува над 300 км, за да стане читател на Библиотеката. Красимир Цопанов е от Велинград . Той е икономист по професия, а неговото хоби са книгите. Чете литература от различни области, има всестранни интереси. Дошъл е в Бургас, за да съчетае празнуването на Никулден с най-важното за него, посещението на новата библиотека. Според г-н Цопанов мястото е уникално. Научил е за Регионална библиотека "Пейо К. Яворов“ от предаването "Библиотеката“ по БНТ. Запленен е от многото книги и красивите пространства. Освен, че разгледа мястото, в което се влюбил от екрана,  Красимир посвети часове на четене на различни библиотечни материали. Мъжът е още едно доказателство за силата на книгата , която е като магнит за четящите хора, за комфортните архитектурни пространства и иновациите, които също са от голямо значение", написаха от библиотеката.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Свикаха второ заседание на парламента за деня заради президентско...
4-дневната работна седмица ще бъде катастрофа за държавата, смята...
Експерт предупреди: Внимавайте, ако повече от 30% от месечните ви...
Сергей Станишев обратно в България, каза дали ще участва в избори...
Близо 16 млн. лв. ще бъдат инвестирани за развитие на туризма в п...
Доставена е поредната военно-техническа помощ за Украйна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).