Участничка в "Игри на волята" шокира с изповед: Мама ме наричаше "хлебарка" и "к..рва"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:29 / 04.09.2019
6798
23-годишната Марешка Глущук е сред участниците в риалитито "Игри на волята" с най-интересна лична история. Тя е популярна като модел на "Плейбой". Нейните родители са чеченци, но заради войната в Чечня са дошли в България, където е родена Марешка.

Когато е само на 16 години, тя се омъжва в Чечня. Споменът от чеченската й сватба обаче е ужасен, пише "Уикенд".

"Жената трябва 3 дена да седи в един ъгъл през целия ден, докато не стане вечер, няма правото да яде, няма правото да говори с гостите на мъжа“, разказа преди време тя в свое интервю. По думите й през тези 3 дни гостите на бъдещия й съпруг идвали да ядат и да гледат булката в ъгъла и да дадат оценката си за нея. Една от традициите в Чечня била булката да държи буркан с вода. Ако някой гост пуснел пари в буркана – то тогава тя имала право да разговаря с него.

На 18 години Глущук ражда от мъжа си, а малко след това решава да избяга от него, като му краде документите. Успява да духне от него и семейството си и се крие в продължение на 3 месеца България. В Чечня дори не й давали да прегръща детето си. Тя участва в конкурса "Плеймейт" защото следва мечтата си да бъде известен модел.

"Знаете ли кога реших да стана модел... Прекрачих и преодолях срама да съм гола, реших да вляза в "Плеймейт" въпреки лошата репутация. Винаги съм била вярваща, не знам в какво, но знаех че някой там ме чува и вижда. Знаех, че ще ме плюят и ще ме нарекат лека жена. Но реших да бъда смела. Исках да бъда чута. Преди това бях пребиване всеки ден с колан, кабел или закачалка. Това беше нещо нормално за мен, в един момент свикнах. Когато минаваше ден без да ме бият, нямах търпение да бъда набита и да се успокоя. Но най-много ме нараняваше как ме проклинаше и обиждаше майка ми. Исках да бъда пребита, но да спре да го казва... Че съм грозна, черна, нищожество, хлебарка и к*рва... На 7-годишно дете...", сподели шокиращата си история самата Марешка.

Когато е в 5-ти клас, баща й за наказание я обръснал нула номер. В тийнейджърските си години Глущук се хранела само с една ябълка на ден, защото смятала, че е твърде дебела и не заслужава да яде храна. Днес е самоуверена млада жена, която ще се бори за победа в "Игри на волята"

Виж коментарите (1)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).