Удар на БОП Пловдив във връзка с предлагане на сексуални услуги!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:50 / 20.01.2020
1120
Специализираната прокуратура повдигна обвинения на три лица за участие в организирана престъпна група за трафик на жени с цел сексуална експлоатация, действала на територията на град Пловдив, както и в Хасковска област.

Обвинените са задържани на 10 и 11 януари 2020 г. в Свиленград при съвместни действия по разследването на Специализираната прокуратура и служители на сектор БОП – Пловдив, Пазарджик и Смолян.

Събраните доказателства сочат, че групата е действала от началото на 2019 г. Единият от участниците набирал и транспортирал жени в Свиленград, където да предоставят платени сексуални услуги в казина и барове. Другите двама работели в местни хотели и осигурявали клиенти за предлаганата услуга.

В хода на разследването са установени 11 жени, жертви на трафик в различни периоди от началото на 2019 г. Те са разпитани като свидетели пред съдия. С постановления на прокурор от Специализираната прокуратура на тримата обвинени са наложени парични гаранции в размер на по 10 000 лева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Важна промяна относно годишните технически прегледи на колите
Нинова: Искаме на България да спре да се гледа като на втора ръка...
БСП регистрира евролистата, ето кой я повежда
Синоптикът Янков ни развали мераците за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се за сина си и другото дете, Габриела...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).