Утре времето над страната ще бъде ветровито

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
17:33 / 19.03.2014
457
През нощта през страната ще премине студен атмосферен фронт. Облачността от северозапад на изток-югоизток временно ще се увеличи и на места ще превали дъжд. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад, който до сутринта малко ще отслабне. Минимални температури между 4° и 9°.

Утре времето над страната ще бъде ветровито - ще духа умерен, в Дунавската равнина временно до силен запад-северозападен вятър, който през нощта срещу петък почти ще стихне. Ще бъде слънчево с временно увеличение на облачността след обяд, главно над Източна България. Максимални температури между 15° и 20°. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца, през деня ще остане почти без промяна.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен и силен север-северозападен вятър, който през деня постепенно ще отслабва. Максимална температура на 1200 метра около 9°, на 2000 метра 1-2°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове с временно увеличение на облачността. Ще духа до умерен запад-северозападен вятър. Максимални температури между 14° и 17°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
До 2026 г. изплащат пенсиите чрез пощите, предлагат да се удължи ...
Почина българският Брад Пит
Експерт за образованието: Големият въпрос, който учениците си зад...
Дете събори пилон за знаме върху друго дете в севлиевското село Д...
Борисов: За мен е срамота да съм на един плакат с Денков
Веселин Вълев: Цари хаос при свободното къмпингуване и регламенти...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).