В грандиозен скандал се забърка един от най-известните българи, осъзнава ли що рече?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:19 / 08.03.2020
3308
В огромен скандал се забърка един от най-известните българи. Става въпрос за наставника на футболния отбор Берое от Стара Загора - Димитър Димитров. Херо, както е по-известен сред спортните среди, бе изключително изнервен след загубата от ЦСКА с 0:2 и критикува остро съдията на срещата - Ивайло Стоянов. 

"Смятам, че не заслужавахме да загубим на фона на поведението на отбора ни и на чистите положения, които създавахме. С този съдия трябва да си 10 класи над ЦСКА, че да не загубиш. С този съдия нямахме никакъв шанс. Визирам началото на второто полувреме и двете 100%-ови голови положения, да не говорим и за първата част. И този отменен гол, който само главният съдия знае за какво е отменен."

"Цяла седмица ние знаехме кой ще е съдията и бяхме убедени, че това ще го направи. Хората ни пожелаваха успех и ни казаха "Бог да ви прости с тоя съдия!". Вижте критерия му само какъв беше. За идентични ситуации за нас се даваха картони, но за тях не. Не искам да коментирам повече. Когато играеш по-добре и не успяваш да вкараш, нормално е да паднеш психически. Виждайки и съдията как свири, нормално е тези хора да се пречупят. 

Вижте какво, има само 4-5 отбора, които не си назначават съдии, всички останали си назначават. Един от тези, които не могат да го правят, е Берое. Направете си изводите кой, къде свири и по колко пъти. Не искам да създавам проблеми на Берое, иначе бих казал всичко. Толкова години съм във футбола, знам кой с какво е свързан. Вместо да коментираме футбола, ние трябва да коментираме един човек, за който всеки знае защо е дошъл днес тук"...

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че официално съдийските назначения за този кръг в Първа лига станаха ясни едва вчера. Резонен тук е въпросът - откъде Херо е знаел кой съдия ще свири на мача на старозагорци на Армията?

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).