Варненци също имат възможност да се възползват от новата безплатна карта на EasyPay

Автор: Екип на Varna24.bg
Коментари (0)
08:00 / 01.06.2020
2915
Новата карта улеснява потребителите, като пести време и пари в настоящата ситуация. Картата може да бъде получена безплатно, няма такси за поддръжка, нито за плащания в търговски обекти. Потребителите имат по две безплатни тегления на банкомат месечно,  като получават и сметка (IBAN), с гарантираната сигурност на компанията. Картата може да бъде издадена във всички собствени офиси на EasyPay за няколко минути.

Така клиентите могат да получават заплати, пенсии, обезщетения от НОИ и други доходи по картата без утежнения и затруднения. Те могат да проверяват движенията и наличностите по сметката във Viber или в каса на EasyPay. Зареждането с нови средства става също в касите на EasyPay, през ePay.bg, чрез стандартен банков или паричен превод по сметката.

Картите се персонализират от БOРИКА и оперират в Националната картова и платежна схема с бранд Bcard.

“Решихме да разработим нов продукт за хората, които подхождат с максимална грижа към средствата си. Вярваме, че подобна карта, която се издава само за няколко минути безплатно, без такса поддръжка, с високо ниво на сигурност, е актуално и практично решение за потребителите. В EasyPay се опитваме да надграждаме услугите към многобройните ни клиенти в страната, които от 15 години насам ежемесечно плащат своите сметки в нашите каси. Стараем се да улесняваме потребителите ни в начините и процеса на разплащания“, коментира Георги Маринов, изпълнителен директор на Изипей АД.

Като продукт без такса поддръжка, картата е подходяща за разнообразните нужди на физически лица и малките бизнеси. Тя е добро решение за хората, които се нуждаят от бърза и лесна регистрация в бюрото по труда. Могат да се получават не само заплати, а също и хонорари, обезщетения от НОИ, наеми и други видове постъпления, без да се губят част от парите. Картата от EasyPay е изгоден вариант и за възрастните хора – пенсионери, които лесно и сигурно могат да я използват за преводи на пенсиите си, без да се редят на опашки. За студентите е възможност да получават парични преводи от страната или чужбина от техните близки. Родителите на деца в тийнейджърска възраст ще бъдат спокойни да лимитират и проследяват преведените парични средства и да алармират в случай на загуба или кражба.

За повече информация за локациите, от които можете да вземете безплатната карта: https://www.easypay.bg/site/?p=offices_list_ezp

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обрат: Нулевата ставка все пак ще остане до края на 2024 година, ...
Важно е българският военнослужещ да се чувства мотивиран, удовлет...
"Украинска помощ": Осигурени 295 млн. лв. за фермерите, изплащат ...
Нова промяна при изплащане на обезщетения за безработица одобри п...
Решиха: Без реклама на хазарт в медиите
Вертикалният газов коридор: "Булгартрансгаз" отвори офертите по п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).