Варненец декларира доходи от 10 млн. лв., търгувал със зърнени култури

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:41 / 21.05.2012
639
10 са варненските милионери, декларирали доходите си за миналата година пред НАП Варна. Това показва извършената обработка на данъчните декларации, подадени от физическите лица до момента. Най-богатият варненец е получил доходи от отглеждане и търговия на зърнени култури. Той е декларирал доход за изминалата година от 10 млн. лева по електронен път, като е внесъл авансово в държавния бюджет дължим данък и се е възползвал от 5% отстъпка, която законът позволява, предаде Дарик.

Друго физическо лице от Варна е придобило доходи с размер над 5 млн. лева от наеми и продажба на имоти. Според обработените до момента от НАП Варна декларации милионерите във Варна са с трима повече от изминалата година, когато 7 варненци посочиха в годишните си декларации доходи от над 1 млн. лева.

Общият брой на подадените декларации от физическите лица е 40 964, като 4 315 от клиентите са предпочели да декларират доходите си по електронен път. Последният варненец е декларирал доходите си пред приходната агенция в 19:49 часа, като е направил това по интернет.

До 2 май 10 127 фирми са декларирали пред НАП Варна, че са изплатили доходи през 2011 година на физически лица, различни от тези по трудов договор. НАП Варна ще сравнява тези данни с доходите, описани от физическите лица в техните годишни декларации. Ако някой е получил пари по граждански договор, но не ги е декларирал пред данъчните, рискува да му бъде назначена проверка или данъчна ревизия.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Намериха труп на мъж в Несебър, по главата му е имало наранявания...
След 10 години: Единственото у нас лятно кино сред скалите отново...
Бизнесмен от морето: Няма хора за работа, тъпоглави не се поддава...
Шеф на една от големите банки: Ако имате пари в лева в банките, щ...
Ключова стъпка за Вертикалния газов коридор утре
Борисов: Поговорката "Готви се за война, ако искаш да живееш в ми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).