Варненец предизвика катастрофа с много пострадали в Сунгурларско

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:32 / 12.07.2022
1053
За катастрофа с много пострадали съобщиха от полицията. Вчера около 13 часа в сунгурларското село Лозарево, на кръстовището на улиците "Чаньо Димов" и "Първи май", лек автомобил "Мерцедес С 200 компресор", с варненска регистрация, управляван от 42-годишен варненец не спира на пътен знак СТОП и допуска ПТП с правомерно движещ се влекач "Скания" с прикачно полуремарке,  управляван от 65-годишен варненец.

От пътния инцидент са пострадали водачът на мерцедеса, който е  получил натъртвания по тялото. Неговата 58-годишна спътничка от сунгурлаското село Прилеп, пътуваща на предната дясна седалка е получила охлузна рана на десния крак. Неговата майка – 66-годишна жена от сунгурлаското село Прилеп, пътуваща на задната седалка е настанена за лечение в отделение "Неврохирургия" на УМБАЛ - Бургас с хематом на главата. Пострадало е и  четиригодишно дете, пътуващо на задната седалка, което е получило натъртвания по тялото.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ето кои пенсионери останаха без добавка за Великден
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
Важно за пътуващите! Интензивен трафик на границата на с Румъния
Ето какво показаха проверките на БНБ за заплатите в банките
Президентът наложи вето върху важен закон, засягащ проекти и инве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).