Вергов показа колко е празно българското море край Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (16)
16:53 / 15.07.2020
13140
Юлиан Вергов, който днес празнува своя петдесети рожден ден, показа колко е празно Българското Черноморие, при това в най-натоварения в други години откъм туристи месец юли. Актьорът реши да рекламира известен хотел в курорта Златни пясъци и се показа от терасата на стаята си, която пък разкрива чудна гледка към плажа. Той обаче е пуст, както и морето, нищо че става дума за една от най-популярните ивици на български бряг.

В други години тя е пълна с летовници от ранна утрин, когато идват по-възрастните, за да избегнат жаркото слънце по обед до залез слънце, когато си тръгват най-отдадените плажуващи. Тази година обаче под чадърите или в морето нама жива душа, показа Вергов. Дни преди личния си празник, той даде телевизионно интервю, в което сподели:

"Всичко ми се е случвало в любовта – и горчивина, и щастие. Бил съм и изоставян. Най-трудният урок, който съм научил, е да си затваряш устата. За да се случат някои неща, трябва да се научиш да мълчиш", споделя Вергов в интервю за Нова телевизия.

"Да, имам жена до себе си, но няма да я покажа за нищо на света", признава още звездата на родното кино и театър. "Много хора са събрани вътре в мен и е трудно да избера кой точно трябва да съм. Моят личен белег е иронията. Обичам да се радвам на живота. Обичам да се рея безцелно. Затова прекарвам много време на морето. Може би покрай пандемията успяхме малко да се поспрем, да се замислим", казва още актьорът. Най-големият му страх е да не се случи нещо с приятелите и роднините му. "Още повече мисля за това след смъртта на Йосиф Шамли", разказа Юлиан.

Виж коментарите (16)

Още по темата (387):
10.07.2021 Засилени проверки по морето
17.06.2021 Ето какви са цените на един от най-скъпите плажове на Балканския полуостров
14.06.2021 Лято или не точно? Над 2300 метра утре - слаб сняг
20.02.2021 Българи купували имоти на морето без кредит
02.01.2021 Хотели край Варна са изправени пред масови фалити
22.10.2020 Без български курорти в класация за най-добрите места за почивка в Европа
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите на 9 юни
Синът на известен наш бизнесмен: Без да се замислих, приех покана...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Габриела Пеева, обвинена за убийството на мъжа си: Не съм извърши...
Внимание! Започват вечерни акции по време на великденските празни...
Мая Манолова: С Ваня Григорова сме в равнопоставено партньорство


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).