Вижте каква марка е откраднатата в Пловдив кола за 228 900 лева

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:09 / 13.01.2023
994
Задържан е извършител на серия противозаконни отнемания на автомобили на територията на Пловдив. Действията на криминалистите от областната дирекция са осъществени съвместно с колегите им от Пазарджик.

Активното разследване на служители от отдел "Криминална полиция" и Трето РУ стартирало във връзка с постъпили сигнали за четири откраднати леки автомобили през последните два месеца на територията на район "Северен" в Пловдив.

Според първоначалните данни обекти на посегателствата станали "Ауди Q7", "Порше Кайен" и два фолксвагена, а общото в случаите бил идентичният почерк на извършителя - докато колите са оставени от водачите за кратко без надзор с включени двигатели.

В процеса на работата са проведени множество оперативни действия, а информацията за издирваните коли е подадена до всички подразделения на МВР. Така в землището на село край Дупница е открито изоставено поршето, а в пазарджишкия участък на магистралата  - и  аудито

След прецизен анализ на събраните доказателства и благодарение на добрата координация и взаимодействие с колегите им от Пазарджик, тази сутрин е задържан авторът на противозаконните отнемания. Той е 35-годишен столичанин, живеещ на квартира в Пловдив.

На принципа на териториалната подсъдност мъжът е привлечен като обвиняем за откраднатото "Ауди" от Районна прокуратура – Пазарджик.  Работата по издирване на останалите два автомобила и установяване съпричастността на задържания към други подобни престъпни деяния продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Тагарев: По книга армията ни трябва да е 43 000, ние сме с около ...
Кошмарен трафик след серията почивни дни: Тапа на АМ "Тракия", ко...
Почина депутат от 49-ия парламент
Въоръжете се с търпение: Интензивен остава трафикът на някои от г...
Специалисти от "Мама и аз" в Плевен: Президентът Радев е в дълбок...
Този остров в нашето море очаква много посетители тази година


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).