Волгин: Да гласуваш за шмекери като Кирил и Асен означава, че доброволно се съгласяваш да те лъжат и правят на глупак

Автор: Георги Кирилов
Коментари (6)
09:27 / 28.10.2021
1188
Публикуваме без редакторска намеса мнение на журналиста Петър Волгин от фейсбук относно казуса с Кирил Петков. Конституционният съд отсъди, че назначаването на Петков като служебен министър в първия служебен кабинет тази година като противоконституционно.

Дотук с моралните претенции на Кирил, Асен и цялата им тарикатска компания. От сълзливо-лигавите обяснения на Кирил става ясно, че той нито за миг не съжалява за лъжата си. Ако можеше да върне времето назад, щеше да постъпи по същия начин. Тоест пак да изменти.

Виждам, че във фб вече има предположения как решението на КС щяло да вдигне рейтинга на партията на Киро. Ако това наистина стане, значи много български избиратели са крайно.......хайде да кажа наивни, макар че точната дума е доста по-силна.

Да гласуваш за човек, който е излъгал, за да се добере до министерски пост е проява на крайно ниска способност за размисъл. Да гласуваш за шмекери означава, че доброволно се съгласяваш да те лъжат и правят на глупак. Крайно време е българските политици, без значение дали са от "статуквото" или от "промяната", да разберат, че и най-малката им грешка се наказва. Особено пък когато претендират за морална чистота и тотална почтеност. Щом имаш такива претенции, наистина трябва да си идеален във всичко.

И, не, казусът с двойното гражданство изобщо не е дреболия. Важно е това, защото показва начин на мислене, показва готовност да погазиш закона в момента, в който прецениш, че този закон пречи на кариерното ти израстване. Ако тези тарикати ще ми сменят статуквото, не, благодаря. В тодобна долнопробна пародия на почтеност и нормалност не участвам.

Виж коментарите (6)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).