Второкласничка сътвори коледна песен за децата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:28 / 22.12.2016
1499
Второкласничката от Варненското музикално училище - Софи Иванова, сътвори първата си авторска песен, вдъхновена от най-светлия празник Коледа - "Непослушната дама".

Езикът на родените с компютри в ръка деца блика от текста и прави песента хитова във всеки от детайлите на композицията за няколко поколения младоци. Работата по музиката и текста е на вокалният педагог на София - Десислава Гозманова. Заедно с нея в песента са включени и момичетата от музикалното училище във Варна, които са и част от хор "Морски звездички" на Мария Гройдис. 

Преди месец, едва 7-годишна, Софи изгря с дебютната си песен "Моята Родина" и с нея разплака хиляди българи по света. В Деня на Будителите клипът към песента бе споделен многократно в социалните мрежи като поздрав за големия български празник.

София записва още 4 песни и снима клипове за "Мак червен" и "Хубава си моя горо" - със специалното участие на великолепния квартет "Славей".

Екипът на отличничката от втори клас на Варненското музикално училище, където свири на флейта при музикалния педагог Николай Йорданов, е избрал за снимачен терен на видеата най-невероятните кътчета на България - Крушунските водопади, Орфеевите скали, Долината на розите, Побитите камъни и др.

"Всички песни на Софи са записвани и в оригиналните музикални херцове, а имeнно: ла=432Hz. Вярвам, че в развитието на такъв талант граници няма и само бъдещето ще ни покаже София с какво тепърва ще ни изненадва", споделя музикалната й педагожка Десислава Гозманова. София също свири на пиано и пее в детския хор "Морски звездички".


Виж коментарите (0)

Още по темата (129):
04.01.2017 Пиян полицай нахълта на коледен купон и заповяда: Стройте се по красота!
02.01.2017 Вижте как можем да върнем нежеланите подаръци
02.01.2017 Започва голямото прибиране след празниците
01.01.2017 Няколко съвета да нямаме тежък махмурлук
01.01.2017 Няколко интересни обичаи, които правят по света за здраве и берекет
01.01.2017 Първият гост в дома през новата година трябва да носи хляб
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите на 9 юни
Синът на известен наш бизнесмен: Без да се замислих, приех покана...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Габриела Пеева, обвинена за убийството на мъжа си: Не съм извърши...
Внимание! Започват вечерни акции по време на великденските празни...
Мая Манолова: С Ваня Григорова сме в равнопоставено партньорство


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).