Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Възраждане" обявиха водачите на листите си в цялата страна
Автор: Екип Varna24.bg 12:03 / 19.08.2022Коментари (1)950
©
Водачи на листите на кандидатите за народни представители на "Възраждане“ за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 02.10.2022 г.: 

3 МИР Варна  и 25 МИР София -  д-р Костадин Костадинов – идеолог и председател на "Възраждане“. Завършил е Балканистика във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий" през 2002 г. и Право, пак там, през 2011 г. През 2017 г. защитава докторска дисертация в Института по етнология и фолклористика с Етнографски музей на Българската академия на науките. Автор е на книги и филми с историческа тематика и на  учебник по Родинознание за 1-ви до 4-ти клас. 

1 МИР Благоевградски  и 2 МИР Бургас - Цончо Ганев – зам.-председател на "Възраждане“. Във Възраждане  е от създаването ѝ. Завършил е специалност "Икономика на търговията“ в Стопанска академия "Д.А. Ценов" гр. Свищов. 

21 МИР  Сливен - Климент Шопов -  най-младият народен представител сред водачите на листи. Той е на 29 г. Роден е в Монреал, където живее до 2020 г. Климент е завършил индустриално инженерство. Завръща се в България  заради "Възраждане“, която разпознава като алтернативата, която ще превърне България в независима и просперираща.  Решава да се откаже от канадското си гражданство. 

5 МИР Видин - Валери Сираков – най- възрастният народен представител сред водачите на  листи на "Възраждане“.  Учредител  на структурата на Възраждане в град Видин през 2017 г. Той е на 66 г. Висшето си образование завършва  в СА "Д. А. Ценов" гр. Свищов със  специалност Финанси и кредит. В професионалния си път е заемал управленски позиции в частния и държавен сектор. 

4 МИР Велико Търново  - Станислав Стоянов– Завършил е висше образование  по професия е бизнес анализатор. 

6 МИР Враца  - Ивайло Папов – Един от създателите на структурата на "Възраждане“ във Враца. Магистър по "История и география" и "Право". Развива се професионално в образователната сфера 

7 МИР  Габрово - Даниел Петров - Завършва икономика - "Управление и финанси", днес е успешен предприемач в сферата на индустрията. 

8 МИР  Добрич - Константина Спасова – Бакалавър  по "Икономика на строителството“ от Икономически университет – Варна и магистър по "Регионално развитие“ от Университета за национално и световно стопанство, специализира ВиК инженерство. 

9 МИР Кърджали  и 29 МИР Хасково - Георги Георгиев - инженер, магистър по "Производство на стъкло, керамика и цимент“ от ХТМУ – София със специализация "Неорганични технологии“ от   Университет "Проф. д-р Асен Златаров" –Бургас. 

10 МИР  Кюстендил - Димчо Димчев- председател на най-голямата българска емигрантска организация, " Възраждане - Лондон“.Развива активна културно-просветна дейност сред общностите на "Възраждане“ във Великобритания. Той е с икономическо образование. 

11 МИР  Ловеч  и 23 МИР София – инж. Николай Дренчев- бивш офицер – военен пилот на изтребител МиГ-23МЛД, предприемач с успешен бизнес, баща на шест деца, известен в редица обществени и граждански организации, които се занимават с проблеми, свързани с образованието и детското законодателство. 

13 МИР  Пазарджик и 17 МИР Пловдив Област - Стоян Таслаков-  завършил ебизнес администрация в Европейския колеж по икономика и управление в гр. Пловдив. В следващите две години специализира магистърска степен по Управление на проекти, финансирани от структурните фондове на Европейския съюз във ВСУ "Черноризец Храбър“. Завършвайки с отличен успех е награден със стипендия от университета за стаж в европейските институции в Брюксел.

14 МИР Перник - Димо Дренчев – завършил е  висшето си образование в Нов български университет със специалност "Маркетинг". Предприемач  в сферата на строителството.

15 МИР  Плевен - Ивелин Първанов-писател. Автор на първия български геополитически роман "Атентаторът".Има издадени книги на военно-историческа тема. Участник в първата мироопазваща мисия на българските въоръжени сили. Награден с медала на ООН "В служба на мира".

16 МИР Пловдив и 22 МИР Смолян - Ангел Георгиев - Завършил е право във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий". Работи в аутсорсинг сферата. 

18 МИР  Разград - Веселин Вешев- Дългогодишен  състезател по вдигане на тежести, треньор и съдия. Шампион и рекордьор по вдигане от лег и силов трибой. Има успехи в спорта и като треньор. Състезатели, които е тренирал, са постигали високи резултати и са част от спортния елит на България. От няколко години е предприемач, занимава се със селско стопанство, 

19 МИР  Русе  - Златан Златанов – е с висше юридическо и висше икономическо образование. Работи като адвокат, член е Адвокатския съвет в Русе. 

20 МИР  Силистра  - Маргарита Генчева– завършила е специалност "Право“ в Софийски университет "Св. Климент Охридски“. Има над  20 г. опит като юрисконсулт на различни нива в банковата система. Заемала е високи и отговорни позиции, включително Главен юрисконсулт и Изпълнителен директор.

26 МИР София  – Александър Арангелов - След отбиване на военната си служба, почти 10 години работи в МВР. Днес работи като строителен предприемач.

27 МИР  Стара Загора - Искра Михайлова-  завършила еБСУ със  специалност "Връзки с обществеността" с професионален опит в сферата. 

28 МИР Търговище  - Юлиян Губатов- завършил е бакалавърска степен  и магистратура в Икономически университет- Варна със специалност Счетоводство и контрол.  Развива се професионално в сферата на  финансите. 

30 МИР Шумен - Николай Костадинов - завършиле Икономически университет Варна, специалност Икономика на търговията, магистър към ИУ - Варна по публичен мениджмънт и административна власт.Николай Костадинов е предприемач, който развива собствен бизнес в сферата на търговията. 

31 МИР  Ямбол  - Никола Димитров –Завършва Технически университет Варна, като инженер по комуникационна техника и технология.Развива  собствен бизнес в  професионалната си  сфера.



Още по темата: общо новини по темата: 865
22.02.2023 »
26.01.2023 »
27.12.2022 »
26.12.2022 »
15.12.2022 »
10.12.2022 »
предишна страница [ 1/145 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 19.08.2022 г.
0
 
 
Фушкам масивно към грозната му продажна мутра !
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: