Заради тази снимка спукаха от подигравки Бареков, сравниха го с инстаграм кифла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (9)
10:53 / 18.10.2016
2761
Снимка на Николай Бареков, която самият той качи във Фейсбук вчера, стана повод за много подигравки, показа проверка на Varna24.bg.

"Бареков, приличате на някоя инстаграм кифла, снимала се на плажа с томче на Толстой - всички знаем, че е поза и в действителност ви липсва капацитета да го прочетете тоя вестник, най-малкото защото не знаете езика. Тъга на макс е този напън", пише потребител на социалната мрежа в коментар към снимката.

"Дълбокомисленият поглед на неразположен примат с умопомрачително стомашно разстройство, парче вестник и уви, липса на тоалетна, казва всичко. За останалото си има платен електорат и ток-шоута "без цензура", разсъждава друг човек.

"Не знам как английският вестник се връзва с читател, който не говори английски....но чукча не читатель...", е друг коментар под въпросното фото.

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).