Жена пострада след процедура в клиника

Автор: Симона Димитрова
Коментари (0)
08:58 / 23.01.2023
781
Жена пострада жестоко след процедура за премахване на кожни образувания в клиника, видя Plovdiv24.bg, след като дамата сподели шокиращи кадри в опит да предупреди други жени.

"Реших да разкажа моето преживяване, за да предпазя други жени. На 24.02.2022 г., почти преди една година, посетих столична клиника, за да премахна кожни образувания предимно на деколтето. Докторът ме увери, че няма да имам белези. Нямам представа какъв точно лазер използва, за да премахне образуванията, но се получиха едни огромни дупки.

Образуванията бяха от типа папиломи, малки стърчащи нещица, които са по-скоро повърхностни. Дупките от лазера на места стигаха до месо, поне така го виждах аз. А и година след това имам още не съвсем оздравели "дупки", ще покажа снимки. Белезите са по-грозни от самите образувания, които имах", написа жената.

"Радвам се, че нещо ме спря и тогава не поисках да махна и образувания от лицето, щетата щеше да е огромна. Така, аз съм малко по-широко скроена и това не ми пречи на живота, но все пак някак ще трябва да го оправя. Целта на публикацията ми е да предпазя други. Бях писала и друга публикация, за да получа съвет от други жени, дали да потърся сметка на клиниката. Не съм ги търсила, едва ли ще ми помогнат, най-вероятно ще кажат, че аз имам някаква вина по някаква си причина. А и не пазя касова бележка, не съм сигурна, че са ми дали такава. Та реално няма как да докажа, че съм била там, имам само снимка веднага след процедурата", добави пострадалата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Удрят по джоба на шофьорите с драстично увеличение на годишните т...
Поредна фишинг измама: Хакерите са все по-изобретателни, как да с...
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Проф. Костадин Ангелов към ПП: Питайте си вашите хора, защо подпи...
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).