Жорж Ганчев безпощаден към политиците и църквата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
11:15 / 06.05.2015
1478
Остри критики понесоха политиците и църквата по време на днешното гостуване на Жорж Ганчев в сутрешния блок на btv. 

"Румен Петков е абсолютен бивш пияница и нещастник. Не може с национални предателства да се прави държава", категоричен бе политикът. 

Симеон Сакскобургготски бе наречен от него "ощипана девица", а сегашните управници бяха окачествени като "нещастници". С критики не се размина и църквата. 

"Потресен съм от простотиите на БПЦ в момента. Да тръгнат да разделят нацията на монархисти и републиканци. Така не може, това е грях голям", възмути се Жорж Ганчев. 

"Вместо да разпродадат тези земи богати и да бъдат с народа ни всеки момент - тези със златните корони и позлатените одежди. Ще повърна, ако продължа да говоря за тях. Ще му говоря на висок тон на онова суетно момченце (Митрополит Николай) в Пловдив, като го видя", продължи той.

"Чудно ми е защо Симеон Сакскобургготски не излезе с позиция и да каже, че той е тук не да разделя нацията, а да работи за България. Той пак се опитва да се бута в политиката, но е бита карта", каза още Ганчев.

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Неприятна новина за всички българи, които са тръгнали към Гърция ...
Президентът: Без социална справедливост всяко общество е обречено...
Хлебар: Поредният предизборен фойерверк!
Тодор Капитанов: Кодексът на труда е най-нарушаваният закон у нас...
Тези новини за лихвения процент, които ще засегнат много българи
Шофьорите да внимават днес!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).