Златка Димитрова: Здрави мъже в черни униформи на "Каваците"!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
18:16 / 29.07.2020
3303
"Притеснявам се за себе си и за детето си", сподели Златка Димитрова, след като оповести, че Евгения и Николай Баневи отново завземат къмпинг "Каваци".

Плеймейтката алармира, че по плажа се тазхождат здрави мъже в черни униформи, които всяват смут и напрежение сред плажуващите. Според запознати, те са представители на охранителната фирма, наета от олигарсите. С които Златка и семейството й имат вражда от години заради имот в района, който те се опитват да присвоят. 

"Водим дела с тях от 20 години. Те оспорват наш нотариален акт, който ни е признат от Апелативен съд. В тази връзка е нормално да се притеснявам за себе си и за детето си, след като Баневи отново се завръщат на Каваци", обясни Димитрова, пише "Галерия". 

Скандалите около къмпинга започнаха, след като миналата седмица Районният съд в Бургас възстанови на милионерите правото за стопанисване на къмпинга. Съдия-изпълнител опита да въведе във владение скандалните бизнесмени, въпреки, че Каваците имат наемател - физическо лице. Решението на съда създаде огромно напрежение сред хората там, тъй като се появиха слухове, че туристи и наематели ще бъдат принудени двойно да платят сумите за наем. 

Моделката разкри още, че в последните години, в които къмпингът не е стопанисван от Баневи, районът е бил много по-приятен и напълно променен. "Хората, които сега се грижат за него, се справят изключително добре. Подновиха бунгалата - вътре всичко е с ново оборудване. Най-накрая беше подменена канализацията, купиха нова помпа. Мои познати споделиха, че преди не са имали топла вода, влизали са мишки в бунгалата. Всичко това днес е в миналото", разказва Златка.

Виж коментарите (2)

Още по темата (387):
10.07.2021 Засилени проверки по морето
17.06.2021 Ето какви са цените на един от най-скъпите плажове на Балканския полуостров
14.06.2021 Лято или не точно? Над 2300 метра утре - слаб сняг
20.02.2021 Българи купували имоти на морето без кредит
02.01.2021 Хотели край Варна са изправени пред масови фалити
22.10.2020 Без български курорти в класация за най-добрите места за почивка в Европа
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).