Зловещи снимки от ПТП-то на Е-79, кабината на ТИР-а надвисна страховито

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:21 / 08.07.2018
2434
Катастрофата, която окървави Е-79 край Мездра, е много тежка. Три коли са се размазали в турски ТИР на моста до града. Автомобилите са пътували в посока София, когато край Мездра са се ударили в голямата машина, която пътувала към Дунав мост 2. Трите катастрофирали коли са марка "Фолксваген“ с румънски регистрации, пише "Булнюз". Челният удар бил толкова силен, че първата кола е напълно размазана, а в нея са останали затиснати двама души. В момента екип пожарникари реже ламарините, за да извади пострадалите хора.

На мястото на зверската катастрофа са пристигнали три линейки от Враца и два екипа пожарникари. Едната линейка вече пътува към областния град с жена и малко дете, които са сериозно пострадали от тежкия сблъсък. В момента другите линейки чакат пожарникарите да извадят пострадалите от смазаните ламарини на другите автомобили. От силния сблъсък тираджията е загубил контрол над управлението, ударил се е в насрещната мантинела и се е забил в парапета на моста, като кабината на возилото в момента е надвиснала над река Искър и има вероятност всеки момент да падне. Пътят е напълно затворен, като за ваденето на тира се чака специализирана техника и се очаква трафикът по трасето да бъде блокиран още поне 4-5 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).