Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Зверско безчинство! Цигани пребиха жестоко две момчета!
Автор: Екип Varna24.bg 09:12 / 11.08.2017Коментари (11)2870
©
Поредно ромско насилие шокира страната. В социалните мрежи се появи клип, който показва как група цигани пребиват две момчета. Инцидентът е станал в с. Победа, обл. Добрич. Случката е запечатана от камерите в центъра на селото. 

Мъжът, публикувал видеото и няколко снимки към него, пояснява, че пострадалите са си стояли съвсем спокойно на пейка. Друг клип показва пък как едно от нападнатите момчета лежи на земята и циганите го бият и с последни сили успява да избяга.










Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За циганите трябва респект, който Чочоолу им беше наложил.
+1
 
 
Проблемът е в това, че ние българите работим, имаме някакво имущество, възпитани сме - всичко това ни спъва да отвърнем подобаващо. Може да ни осъдят, да си загубим работата, да ни запорират имуществото (за да се плати обезщетение), малко или много имаме някакви скрупули. Такива се цивилизованите хора. И, за да няма проблеми, за да не се случват подобни неща (а, ако се случат - да има респектиращи наказания) - грижата е на полицаите и съдиите. Само че, те не вършат никаква работа (макар че, перманентно се оплакват от малки заплати). Ако решат да я вършат, то осъждат нас, българите. Всичко това дължим на ЕС, там е същото, но в по-завоалирана форма. Там също се прикриват престъпленията на цигани и имигранти, също толкова брутални. Станахме демокрация и престанахме да бъдем държава. Ако, обаче, аз лично бъда засегнат по подобен начин, ще избия десетки от тях без никакви огризения! Няма значение дали ще са същите, които са ми навредили (на мен или скъп за мен човек), няма значение нито на каква възраст са и от какъв пол - всички си го заслужават!
+7
 
 
Гади ми се от вас господа политици.С бездействието си вие се оказвате съучастници в подобни действия .Утре ще бъдат вашите синове там или дъщери .Как в алчноста си не разбрахте ,че накрая паразита убива гостоприемника си .Ако не желаете да се вземат някакви мерки ,поне ни оставете ние да се оправим .Правете се ,че не виждате ,както се правите ,че не виждате паразитите как се размножават и си ги отглеждате за гласоподаватели .Спрямо българския народ се извършва геноцид от собствените му политици .
+3
 
 
Като са 20 човека са голяма работа, ама като са по 1-2 и са тихи като тревата... ако продължават така ще провокират съвсем "случайни" нападения от по 10-20 българина срещу 1-2 мангала и няма да им хареса. И това ще започне да се случва съвсем скоро. И ние можем ;)
на 11.08.2017 г.
+2
 
 
Селската дискотека със селяните.. Какво очаквате?
+3
 
 
Бойко.... Бройко.... Така ли ги интегрирате циганите във обществото ни.... Докога ще продължава това??? Така ще е докато не се стегнете и не влезете във гетата... Или ви е страх от циганиъе, че на следващите избори няма да гласуват за вас... Само бой заслужават и ще се оправят нещата...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: