165-килограмова булка се омъжи само по воал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:58 / 01.11.2016
1288
Снимки от сватбения албум на младо австралийско семейство шокираха мрежата. Всичко се дължи на факта, че 31-годишната младоженка Моника Пенберти не успяла да си купи мечтаната рокля, съобщава pressa.tv.

Както всички млади жени, така и Моника мечтаела да изглежда умопомрачително в сватбения си ден. Бъдещата булка с месеци избирала роклята на мечтите си, но пищните й форми усложнявали нещата. В крайна сметка усилията й се увенчали с успех и тя попаднала на разкошна рокля в цвят слонова кост.

За зла беда през ноември миналата година Моника се разболяла и била приета в болница. Лекарите й открили рядко кожно заболяване. Опасната инфекция бързо се разпространила по цялото тяло и кожата й се покрила с червени петна. Моника не знаела дали ще оживее. За да спасят живота й, лекарите я поставили 31 дни в изкуствена кома.

Когато се събудила, тя изкарала в болницата още месец, а роклята за сватбената й церемония отишла при друга пищна невеста.

Моника обаче не се отказала. Тя била решена на всичко да се види като булка и отишла на тържеството си само по воал. Самата сватбена церемония се провела на фестивал, на който присъствали над 700 души. За да е в унисон с голата булка, младоженецът се появил само с вратовръзка и цилиндър, част от гостите също били голи. 

Не всяко момиче с наднормено тегло би се решило на подобна стъпка, но младата австралийка явно не страда от комплекси. Тя е категорична, че след преживяното изобщо не се интересува как изглежда.

Източник: БЛИЦ


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Вижте всичко, което трябва да знаете за Евровизия 2024
Гневът може да убива: Увеличава риска от инфаркт или инсулт
Звезда от "Под прикритие" шашна мрежата: Ето така съчетавам работ...
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).