69-годишен си търси гола чистачка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:22 / 31.05.2015
2111
Любопитно съобщение остави 69-годишен мераклия на табло за малки обяви. То гласи, че се търси жена, която "да мие чиниите, по малко да бърше прах и като цяло да подрежда - цялата гола, като в замяна ще й се плати повече, отколкото е стандартното заплащане на пазара", пише "Дейли Мейл". Обявата е залепена в Бристол, Великобритания, от мъж, представящ се просто като Джон. Той е разведен от 24 години. Обещава, че ще плаща по 20 паунда на час веднага след свършването на работа. Получил е 11 обаждания от желаещи да започнат.

Според Джон, няма нищо сексуално в изискванията му за чистачка. "Не правя нищо незаконно. Не вредя на никого. Аз съм воайор в най-истинския смисъл на думата", заявява бившият земемер.

"Ако бях перверзник, щях да използвам агенция за компаньонки. Ако исках секс, щях да отида в квартала с червените фенери. Да унижавам жените? Не мисля, че е това. Това всъщност е жалко. Обикновено след първата смяна ми казват: "Това не е чак толкова лошо, колкото си мислех". Опознаваме се и ставаме приятели", добави той.

Досега Джон е имал три голи миячки. Търси си четвърта.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Голяма радост за Гала, Мари разкри пола на бебето, което очаква
Почина актьор от "Всички обичат Реймънд"
Цветослав Цачев: Намалението на лихвите от Федералния резерв ще с...
Орлин Горанов: Най-важните моменти за един изпълнител са срещите ...
Почина известният готвач Джеймс Кент
Водата за уста може да бъде много опасна и крие рискове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).