Акушерка, репортерка, певица и двойничка на Харли Куин ще си ги мерят

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:09 / 16.07.2022
1871
Тринайстото издание на "Мис Силикон“ ще се проведе само след седмица. За първи път финалът на конкурса няма да е край морския бряг, домакин ще бъде Велинград.

Спа курортът ще посрещне 5000 кубика силикон. Сред участничките тази година има бъдеща акушерка, прохождаща певица, репортерка, две студентки, танцьорка и една носителка на титлата "Лейди България“. 

Симона Ангелова е на 26 години и е от Хасково, взима идеята за участие в конкурса присърце и се записва в предварителния кастинг. Симона е почитателка на пластичните корекции, не че не се харесва такава, каквато е, но смята, че винаги има какво да подобри във външния вид. Следи всякакви новости в пластичната хирургия и е запозната с повечето естетични корекции.

До момента хубавицата, която е родом от Хасково, има няколко корекции, силиконов бюст в размер от 335 кубика, ринопластика и оформяне на устни. Тунингованата красавица обаче набляга и на образованието и смята, че двете неща не бива да се делят. В момента е последна година студентка и учи за акушерка. Професия, за която когато говори, я кара да се усмихва.

Освен нея с цели 485 кубика в надпреварата ще влезе Ани Илиева от Благоевград. Ани също е запалена по корекциите. Към момента има няколко операции освен силиконовия си бюст, тя има и корекция на дупето. Само преди месеци се е сдобила с така популярното бразилско дупе. Освен това Ани е момиче от трета страница на вестник "Телеграф“.

Тази година за короната ще се бори още една много атрактивна участничка, определяна като двойничка на Харли Куин. Елис Каролинска има само една корекция за оформяне на бюста и 450 кубика силикон. Запалена е по татуировките и е един от родните тату модели. Освен това тя професионално се занимава с танци.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).