Al Di Meola с концерт във Варна! Представя новия си албум във ФКЦ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:10 / 14.03.2018
6549
Al Di Meola ще представи своя нов албум “OPUS"  с концерт в зала 1 на Фестивален и Конгресен Център - Варна: 9 май от 19:00ч.

Носителят на Grammy е постигнал своята славата не само със солови проекти, но и в колаборация с изключителни музиканти като Frank Zappa, Jimmy Page, Stevie Wonder, Chick Corea, Paco De Lucia, John McLaughlin, Jean-Luc Ponty, Stanley Clarke, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Steve Winwood, Herbie Hancock, и много други.

С биография, богата на вълнуващи музикални събития и невероятни творби, Al Di Meola все още се успява да тласне музиката си към нови граници, но с далеч по-спокоен поглед към нещата. Сложна ритмика, съчетана с лирични мелодии и изискана хармония е сърцето на неговата музиката и невероятна  кариера, която се простира в четири десетилетия.

За своя нов албум маестрото споделя:

“С Opus исках да утвърдя своите способности на композитор, исках да определям себе си като композитор/китарист, а не толкова като китарист/композитор. В същото време, този запис маркира нова ера в живота ми. За пръв път съм щастлив, докато пиша музика. Имам чудесна връзка, семейството ми ме вдъхновява всеки ден. Вярвам, че това личи в музиката ми“.

Билети касите на ФКЦ-Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).