Ани Цолова не може да прости предателството на Виктор Николаев и го зачеркна от живота си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:36 / 15.12.2019
6056
От една година бившата тв водеща Ани Цолова има нов бизнес – провежда обучения по публична реч, а проектът й носи името "Говори, за да те видят". Тя изнася лекции на тема комуникационни умения, кризисен пиар, успешно интервю, въздействаща презентация. Организира както групови, така и индивидуални консултации. Цолова твърди, че сега се е посветила на това занимание и свободното й време е ограничено, а телевизията не й липсва, пише Хотарена. 

Бившата журналистка е категорична, че вече изобщо не иска да се връща на малкия екран. Тя още не може да преглътне огорчението си от факта, че много хора й обърнали гръб в онзи труден за нея момент, когато я отстранили от Нова тв. Лица, които считала за близки, я изоставили, а подкрепа получила от единици. Дори тогавашният й екранен партньор Виктор Николаев започнал да се държи резервирано с нея, а дотогава й се пишел приятел. "За съжаление, реалността е такава. Ако си на гребена на вълната, всички са до теб. Ако имаш нужда от помощ – малцина ще се отзоват", коментира в последното си интервю Ани Цолова. И добавя:"Имаше приятели (единици), с които се разделихме. Но верните останаха. Преминахме още един тест. И мога във всеки един момент да им се обадя и да кажа: "Помощ". И няма да има много думи". Тя не назовава по име Виктор Николаев, но става ясно, че визира именно него като един от хората, които са я разочаровали. 

В момента бившата тв звезда поддържа връзка с много малка част от някогашните си колеги. Чуват се често с Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Дарина Сарелска. Най-близка й е обаче Десислава Стоянова, която води "Преди обед" по Би Ти Ви. Двете дори са ходили заедно на море това лято. 

След като изчезна от ефир, журналистката дълго пази мълчание и не разкриваше причината за отсъствието си. Месеци по-късно проговори, за да представи новия си проект, а и да стопира слуховете. "Когато друга водеща зае мястото ми в сутрешния блок "Здравей, България", телевизията ми предложи да започна подготовка за ново предаване извън новините и актуалната журналистика, но то така и не бе реализирано. Защо? Не мога да отговоря на този въпрос", коментира тогава Ани. И допълни, че винаги е имало недоволни от неудобните й въпроси. "Била съм в окото на бурята близо 20 години. Заставала съм с лицето си всеки ден и не съм се крила от нищо. Не съм се поддавала на натиск. Когато съм виждала смисъл, не съм имала страх да плувам в бурни води, но не съм се приемала за остър журналист. Затова бях учудена, че нормални и задължителни въпроси се приемат за смелост, героизъм и острота. Но всяко нещо има своя край!", изказа се още бившата водеща. 

Тя реши да започне отначало и подхвана собствен бизнес, но понякога с носталгия се сеща за първите си стъпки в телевизията, когато гласът й треперел и не можела да овладее мимиките на лицето и езика на тялото си. Постепенно се научила как да диша правилно и гласът й да звучи уверено, а сега иска да предаде уменията си на други. 

Анна Цолова твърди, че ежедневието й днес е забързано и макар че вече не работи в сутрешен блок, продължава да става рано. Пробужда се около 5 часа, подрежда задачите си за деня, а после кара 13-годишният си син Калоян до училището му. Момчето сега навлиза в тийнейджърската възраст и майка му не се притеснява да говори с него на всякакви теми. "Наслаждавам му се, ядосвам му се, радвам му се. Няма решение, взето за професията и живота ми, което да не мога да му споделя. Той разбира всичко, а аз няма от какво да се срамувам и да крия от него", категорична е Ани.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).