Анита забрави за Рачков, тръгна по купони

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:34 / 23.03.2023
1352
Раздялата на Анита Димитрова и Рачков май не изненада чак толкова феновете на актьора и тв водещ, които предричаха именно такъв развой на отношенията с доста по-младата от него тунингована блондинка.

Въпреки че се разделиха сравнително наскоро и както се казва - промяната в статуса им е още прясна, това съвсем не пречи на силиконката да покаже колко бързо може да забрави, стига да е в добра компания.

От скорошно стори на плеймейтката става ясно не само колко добре си прекарва тя времето, но и как точно празнува свободата си. Димитрова все още не е коментирала официалните причини за раздялата с популярния тв водещ, но е видно, че тя доста добре й се отразява. Блондинката е заобиколена от приятели и е във вихъра на купона.

От това, което се вижда в сторито на Анита, не става ясно къде точно е събитието, на което е присъствала, но и това няма кой знае какво съществено значение. А дали има нов мъж в живота й, с когото да споделя тези мигове, освен с приятелите си, много скоро навярно ще стане ясно.

Неотдавна Рачков разкри, че с Анита са останали в добри отношения, но са взели решение да сложат край на връзката си. "Да, вярно е. Потвърждавам, че вече не сме заедно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са нормални неща. Важното е да сме живи и здрави и всеки да има късмет по пътя си. Не искам да говоря повече по този въпрос и се надявам да уважите желанието ми да не разнасям интимния си живот по медиите", заяви актьорът, който принципно не коментира личния си живот.

Анита пък, явно иска час по-скоро да рестартира живота си и да скъса с миналото, защото е побързала да изтрие всички снимки с Рачков, въпреки че уж двамата са запазили добрите си отношения, пише "Блиц". Както се случва обикновено, истината си прокарва сама път, дори и упорито да бъде прикривана и току виж скоро станало ясно какво всъщност е провокирало този развой между двамата.

Засега близки до Рачков твърдят, че причината няма нищо общо с любовен триъгълник или с изневяра, които са най-честите причини за раздели, а става дума за несходство в характерите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...
Как да се справим с мухъла, появил се след конденза на прозорците...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).