Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Антон Стефанов разплака гостите си в "Черешката на тортата"
Автор: Екип Varna24.bg 13:14 / 03.02.2023Коментари (0)5641
© Нова тв
Гостите на Антон Стефанов се просълзиха след въпрос който им той им зададе, видя Plovdiv24.bg.

В предаването "Черешката на тортата“ тази седмица пред шеф Иван Манчев се изявяват освен журналиста Антон Стефанов, бившата депутатка Калина Крумова, моделката Джулиана Гани, певицата Димана Мирчева–DIA и бизнесменът Петко Димитров.

Стефанов помоли своите гости да споделят за най-хубавия и най-лошия момент от живота им.

"Моите признания са свързани със загуба на близки хора“, сподели Стефанов. "Първият ми сблъсък със смъртта бе на 20-ия ми рожден ден на 17 януари. Когато се готвех да празнувам моите 20 години, баба ми почина. Вторият ми е, когато станах на 33 и почина баща ми. Слава Богу, майка е жива. И най-хубавият ми момент е свързан с професията и особено когато ме приеха "Журналистика“. Не вярвах, че ще ми се случи, но когато това стана бях на седмото небе“, разказа журналистът.

Калина Крумова сподели че най-хубавият ден за нея е в който се роди синът й. "Тогава си даваш сметка за много неща – колко е кратък животът и т.н. Ако това се случи в ранна възраст, порастваш бързо“.

Петко Димитров който има 3 деца, сподели че когато се е родил първият му син Виктор, не всичко е било както трябва. Малкият Виктор се е родил по-рано от колкото е трябвало.

"Първият ми син Виктор се роди по-рано и с опасност за живота. Въобще не се знаеше дали ще оцелее. Знаете ли какво е усещането да ти звъннат и да ти честитят, че имаш син, а ти да не знаеш дали ще оцелее", сподели Петко през сълзи.

Майката на Виктор е известната актриса Мария Игнатова, а другите две деца са от съпругата му Яна. 

Третият гост, който направи емоционално признание бе ДИА. 

"Аз започнах своята музикална кариера без да имам никакъв гръб, тоест нашите събираха пари, за да мога аз да издам песен. Майка ми цял живот работеше през нощта, както и през деня, за да мога да успея. Един ден й казах, че искам да бъда певица. Тя извади пари и каза – заповядай. Kогато излезе първата ми песен, това беше един от най-хубавите моменти в живота ни. А един от най-лошите бе когато баба ми получи инсулт на моя бал и почина малко по-късно“.

Джулиана Гани бе последната която сподели за своите моменти.

"Единият лош момент е когато бях бременна с Давид в осмия месец и казаха, че майка ми е болна рак в последен стадий. И аз с корема не само, че не качвах никакви килограми, а почнах и да свалям. Но, слава Богу, тя се оправи и сега ще се радва на друго внуче. Другият ми много гаден момент, който дори ме кара да настръхвам, е свързан с предателство. Става въпрос за мъжа от който е първото ми дете (бел.а. - фитнес инструктора Илиян Найденов). Не е въпроса кой на кого какво е дал, че примерно аз съм му родила дете, че не сме се разбрали и т.н. А че просто всичко се получи толкова грозно. Нож в гърба от човека, с когото си живял под един покрив. Капакът на цялата ни история е, че когато се скарахме и взехме решение за развод, той ми взе детето за половин година и не го бях виждала и чувала нито на камера, нито на телефон. А за хубавите моменти нека да пием всички и мисля, че предстоят. Останали са близките ни хора и тези, които са останали между нас и можем да им се опрем. Да ги обичаме докато можем“, завърши тя.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: