Арабаджиеви в ареста, щерка им готви сватба с милионер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
21:01 / 31.08.2019
3290
Малката дъщеря на милионерите Ветко и Маринела Арабаджиеви вече не тъжи по ареста на родителите си, защото се носи на крилете на любовта, видя "Ретро“.

От няколко месеца сърцето на Александра е в плен на снажен богаташ, с когото се запознала покрай хобито си – конната езда. По думи на щерката на олигарсите той бил нейната сродна душа. "Няма по-хубаво от това да си влюбена в най-добрия си приятел“, коментира Арабаджиева. От публикациите ѝ в социалните мрежи се вижда, че двамата с новия ѝ любим са неразделни. Най-често посещават конни състезания и бази, където яздят заедно. Скоро пък били и на море в един от семейните комплекси на олигарсите. Придружила ги и малката дъщеричка на Александра, която пък е от брака ѝ със сина на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко, който също доскоро търкаше нара, но бе пуснат под домашен арест.

Щерката на Арабаджиеви не крие, че с любимия ѝ имат планове за сватба, която родителите ѝ обаче е възможно да пропуснат, тъй като тепърва им предстои да бъдат съдени по редица сериозни обвинения. В началото на август Апелативният специализиран съд отказа да освободи бизнесмена Ветко Арабаджиев от ареста с мотива, че има обосновано предположение, че е извършил това, в което е обвинен, и на свобода може да се укрие или да извърши престъпление. Така магистратите потвърдиха решението на първоинстанционния съд.

Припомняме, че хотелиерът беше върнат в България през месец май, след като беше издирван и задържан в Испания заедно със съпругата си Маринела. Той е обвинен в три престъпления - за участие в престъпна група, данъчни престъпления и пране на пари. Прокуратурата има доказателства срещу Арабаджиев, че от 2013 г. до 31 август 2018 г. е участвал в престъпна група заедно с още петима души, в която участват жена му и синът му, който също няколко месеца беше в ареста, но беше пуснат срещу 500 000 лева гаранция. "Дружествата под контрола на Ветко и Маринела Арабаджиеви са се облагодетелствали от данъчни измами и по-конкретно Захарен комбинат "Пловдив" и "Виктория Груп Корпорейшън“, заяви пред съда един от държавните обвинители. Той цитира свидетелски показания и съдебни експертизи, като една от тях е на телефони, ползвани от Арабаджиеви в Испания. В мобилните апарати имало снимки на схеми на търговски дружества, капитали и друга подобна информация. "Освен това са открити снимки с имена на свидетели - кой е разпитан и кой не е, както и снимки на показания на свидетели, които дават сведения за контролираните дружества от Арабаджиеви и за данъчни престъпления“, каза още прокурорът.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).