Бележка на БГ мама взриви социалните мрежи!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
10:14 / 08.12.2021
785
Няма човек, който да не е чувал за БГ мамите. Познанията им са в абсолютно всички области – от медицина, през строителство, космонавтика, че и отглеждане на деца, зеленчуци и поправки на автомобили и какво ли още не.

Българските майки знаят и могат всичко! Ако ги попитате обаче какво им липсва повечето единодушно ще отговорят: "Повече свободно време!“; "Излизанията с приятелки“. Е, да, ама отглеждането на децата и грижата за дома и мъжа изискват много време и малко майки имат минутки само за себе си.

Но една БГ мама реши да излезе наскоро с приятелките ѝ, за целта тя остави бележка на съпруга ѝ. Именно посланието ѝ обаче буквално взриви социалните мрежи, пише jenata.blitz.bg. Бележката ѝ започна да се споделя из всички Фейсбук групи – не само тези на майките.

Култовата бележка започва с нормално послание: "Излизам с приятелки!“. Последвалото обаче предизвика бурните реакции: "Погрижи се за децата!!! Ако нещо закъснея, нека синът ни запише медицина, а дъщерята право! Целувки!“. Последва и сърчице от страна на БГ мамата, написала бележката.

Под шеговитото й послание заваляха куп коментари. Ето и част от тях:

- "Право в целта!"

- "И аз мисля в четвъртък да изляза!"

- "Това ми напомни, че на Балканите има само четири професии: 1. Лекар; 2. Адвокат; 3. Инженер; 4. Позор за семейството."

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).